İlk hamilelik

İlk hamilelik nasil geçiyor

1 Beğeni

Katıldım bol şanslar

1 Beğeni

Merhaba ikizlere mi gebesiniz?

1 Beğeni

Hayırr ikiz degiller

1 Beğeni

İlk hamileliğim ilk başlarda çok sordu mide bulantıları yla geçti çok zordu mide bulantılarım bitti mide yanması başladı oda baya kötüydü hep yediklerim ağzıma geliyor bi de reflüde vardı galiba ilaçlarla biraz toparladık daha sonra şu aralar psikolojik olarak berbat bi durumdayım neden böyle bilmiyorum her şey herkes sanki üstüme geliyor şu 3 gündür sürekli ağlayıp eşimle tartışıyoruz oda beni anlamıyo bilmiyorum bi geziye gidicez İstanbul Sakarya gezisi inşallah orada biraz düzelirim kafam dağılır zor geçiyor kısacası sizinki nasıl geçiyor

1 Beğeni

Tadını çıkarmaya çalışıyorum her şeyi en güzel şekliyle hatırlamak istiyorum

2 Beğeni

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah iyi gelir geziniz bende de bu aralar çok açlık hissi var

2 Beğeni

Benim hep var yemek yedikten hemen sonra acıkır mı bi insan acıkıyomuş vallahi :grin::grin:

Bu günlerde geçer inşallah sabretmek gerek minik mucizeler için rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin bende de oluyor hep ayni şeyler

1 Beğeni

Evet çok haklisınız :joy:sık idrara çıkmada oluyor

1 Beğeni

Aynen oyle​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende de aşırı bi su içme isteği var ve soğuk su içmezsem olmuyo gece de tuvalete kalkıyorum iki üç kere her kalktığımda da su içiyorum :grin::grin:

1 Beğeni

Aynı durumdayız ılık su miğdemi bulandırıyor ve şu an saat 5 ben yine WC yollarında​:joy:1 aylık oldukça biz siz

4 Beğeni

Benim de ilk hamileligim su iciyorum ben de çok gunde 1,5 -2 litre tabii sulari icince de idrara cok cikiyorum .Hatta şu an kalktim lavabo icin uyku tutmadi .:upside_down_face:

1 Beğeni

İlk hamileliğim 5. Haftadayım ve yeni yeni zorluğunu çekmeye başladım mide bulantıları, mide ağrısı, şişkinlik hepsi oluyor bende

2 Beğeni

İlk 3 ay geçmek bilmedi ama sonra nasıl geçti hiç anlamadım :smile:

Çok az kaldı, 3. aydan sonra hafifliyor bulantılar ya da tamamen bitiyor

Çok iyi bir üç ay geçirdim inşallah bu şekilde devam eder

1 Beğeni

Benim de güzel geçiyor inşallah böyle devam eder 2. Ayım

2 Beğeni