İlk hamilelik belirtileri farklı şekilde etki eden

En son (04.06.2023) adet gördüm o günden bu yana tekrar hiç görmedim karın bölgemde aşırı derece şişlik oluşmaya başladı bir anda bu kadar normal kilo olmak mümkünmü anlayamadım benim polikistik overim var tedavi görüyorum ve 1 ay önce doktorum tüplerime bakmak için rahim filimimi çekti çok şükür tüplerim gayet iyi durumda dedi ama bu filimden sonra çoğu hastası kendi kendine hamile kalmış ve bendende 2 ay kendini takip et dedi ediyorumda ama erken gebelik testi normal gebelik testi yapıyorum tuaf bir şekilde böyle silik çokta belli olmayan ışık tuttuğum zaman 2 çizgi belli oluyor ama testleri yaptığım vakitler çoğunlukla akşam üstü oluyor sizce en doğru zaman saat ne zaman

3 Beğeni

Sabah erken saatte ilk idrariniz ile hızlı testi yapın . Benimde silik çizgi çıkıyordu ışıkta belli belirsiz görünen.3 gün sonra aile hekimime gittigimde gebe olduğumu öğrendim :cherry_blossom:

2 Beğeni

Doktora gidip Beta HCG kan testi verip emin olun :palms_up_together::cherry_blossom:

2 Beğeni

Açıkcası polikistik olduğum için öncelerde de böyle kendimi bir umut kaptırdım ama olmadı yine korkuyorum

2 Beğeni

Rabbim bebek bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah dualarınızı eksik etmeyin​:pray:t2:

3 Beğeni

Yinede gidip test yaptırın kan testi doğru çıkacaktır :pray:

1 Beğeni

Amin amin amin :cherry_blossom::pray:Allah razı olsun. İsteyen herkese bu güzel duyguyu rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah :heart::heart:

2 Beğeni

İnşallah :heart:

2 Beğeni

Eminim ki çok güzel bir duygu

2 Beğeni

Uygulama şuan beni son adet tarihime göre 2 aylık hamile olarak gösteriyor​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

@Sengul_sezer00 merhaba hoşgeldiniz :bouquet:
Bir de sabah ilk idrar ile deneyin
İnşallah en kısa zamanda pozitif görürsünüz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Umarım bir probleminiz yoktur ve sadece hamilesinizdir hadi hayırlısı :palms_up_together::face_with_hand_over_mouth::heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim deneyeceğim

1 Beğeni

İnşallah amin​:pray:t2:

1 Beğeni

Sonuç belli oldu mu :star_struck:

1 Beğeni

Benim de ilk yaptığım da ikinci çizgi silikti hamileliğin ilk günleri olduğu için normalmiş sonraki günler 2 tane daha yapmıştım güvenemeyip daha belirgin çıkmıştı :smiling_face: siz de durum nasıl ? İnşallah pozitiftir :hibiscus:

1 Beğeni

Cesaret edip yapamadım daha test bide dışarıya çıkma fırsatım olmadı

2 Beğeni

@Sengul_sezer00 hoş geldin :cherry_blossom: Sabah idrarıyla deneyince pozitiv gorune bilir. Oylede dene istersen :cherry_blossom:

1 Beğeni