En son (04.06.2023) adet gördüm o günden bu yana tekrar hiç görmedim karın bölgemde aşırı derece şişlik oluşmaya başladı bir anda bu kadar normal kilo olmak mümkünmü anlayamadım benim polikistik overim var tedavi görüyorum ve 1 ay önce doktorum tüplerime bakmak için rahim filimimi çekti çok şükür tüplerim gayet iyi durumda dedi ama bu filimden sonra çoğu hastası kendi kendine hamile kalmış ve bendende 2 ay kendini takip et dedi ediyorumda ama erken gebelik testi normal gebelik testi yapıyorum tuaf bir şekilde böyle silik çokta belli olmayan ışık tuttuğum zaman 2 çizgi belli oluyor ama testleri yaptığım vakitler çoğunlukla akşam üstü oluyor sizce en doğru zaman saat ne zaman
Sabah erken saatte ilk idrariniz ile hızlı testi yapın . Benimde silik çizgi çıkıyordu ışıkta belli belirsiz görünen.3 gün sonra aile hekimime gittigimde gebe olduğumu öğrendim
Doktora gidip Beta HCG kan testi verip emin olun
Açıkcası polikistik olduğum için öncelerde de böyle kendimi bir umut kaptırdım ama olmadı yine korkuyorum
Rabbim bebek bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Yinede gidip test yaptırın kan testi doğru çıkacaktır
Amin amin amin Allah razı olsun. İsteyen herkese bu güzel duyguyu rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah
Eminim ki çok güzel bir duygu
Uygulama şuan beni son adet tarihime göre 2 aylık hamile olarak gösteriyor
@Sengul_sezer00 merhaba hoşgeldiniz
Bir de sabah ilk idrar ile deneyin
İnşallah en kısa zamanda pozitif görürsünüz
Umarım bir probleminiz yoktur ve sadece hamilesinizdir hadi hayırlısı
Teşekkür ederim deneyeceğim
İnşallah amin
Sonuç belli oldu mu
Benim de ilk yaptığım da ikinci çizgi silikti hamileliğin ilk günleri olduğu için normalmiş sonraki günler 2 tane daha yapmıştım güvenemeyip daha belirgin çıkmıştı siz de durum nasıl ? İnşallah pozitiftir
Cesaret edip yapamadım daha test bide dışarıya çıkma fırsatım olmadı
@Sengul_sezer00 hoş geldin
Sabah idrarıyla deneyince pozitiv gorune bilir.
Oylede dene istersen