Merhabalar öncelikle 18 yaşındayım yeni 19 yaşıma girdim bu 1 hafta oldu
ilk hamileliğim 21 +3 haftadayim açıkçası bebek konussunda hiç bişe bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar öncelikle 18 yaşındayım yeni 19 yaşıma girdim bu 1 hafta oldu
ilk hamileliğim 21 +3 haftadayim açıkçası bebek konussunda hiç bişe bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ne konuda yardım istiyorsun tam olarak anlatır mısın canım?
Şöyleki ilk hamileliğim Bebek konussunda hiç bişe bilmiyorum doğum yapınca da bebğe neler alınır hiç bişe bilmiyorum
Bebek ihtiyaç listeleri var onlara bakabilirsin![]()
Teşekkür ederim
Herkes ilk çocuk diye çok heyecanlı olup gerekli gereksiz her şeyi alırlar. Bebek ilk dönemde senin yanında yatacak bunun için kullanışlı bir beşik tercih et bir süre seninle olacağı ve eğer evin küçükse çocuk için oda yapacağım diye zorlama kendini. Yenidoğan sürecinde kıyafetleri minimumda tür hızlı büyürler. Göğüs ucu kremi kesinlikle son haftalarda başla büyük avantaj. Göğüs pedi vb bişey kullan çok büyük rahatlık. Bebek arabasında travel sistem alma yer kaplıyor.
Anladım teşekkür ederim
Kuzum benim de şuan 22 yaşındayım ve 8 haftalık gebeyim ben genelde tüm sorularımı chatgb ye soruyorum o sana tam güzel bir liste hazırlıyor neyden ne kadar alacağına kadar söylğyor bence onu indir ve bir bak derim bebekle ilgili hayattaki her şeyle ilgili soru sorabilirsin
Teşekkür ederim abla