İlk hamileliğim ve hala hamile gibi hissetmiyorum 🥹

İlk gebeliğim ve kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum. Nasıl beslenmem gerekiyor unutuyorum. Ailem uzakta hamilelik bunalımı gibi bir durumdayım normal mi?

3 Beğeni

Selam. Kalp atisini duyana kadar zaten hiss etmeyeceksin. Saglikli olsun yeterki

3 Beğeni

Kaç haftalık ? İlk zamanlar benim de öyleydi kalp atışını duyunca çok duygulanmıştım. Ultrasonda göreceğim için kontrollerin gelmesini iple çekiyorum. :smiling_face: daha hareketlerini hissetmiyorum onlar da olunca daha iyi idrak edeceğiz :smiling_face_with_tear: Benim de ailem başka bir il de o ama olsun daha çok gelip gidecekler torun bahanesiyle iyi tarafından bakmaya çalışıyorum :see_no_evil:

4 Beğeni

@Ssbbhh Aramıza hoşgeldiniz :cherry_blossom:

Kaç haftalık gebesiniz ?

İlk haftalarda kalp atışlarını duyana kadar hamile gibi hissedemiyoruz genelde :blush:

Bence kalp atışlarını duyunca ya da gebeliğiniz ilerledikçe bu bunalımdan da kurtulacaksınızdır. Ben de ailemden uzaktayım bu yıl ama mecburen alışıyoruz. Bebeğinizi hissetmeye çalışın, onunla ilgili hayaller kurun. Hatta bebek kıyafetlerine bile bakarak içinizi ferahlatabilirsiniz :hibiscus:

3 Beğeni

9.hafta içindeyiz. Kalp atışını da duydum kısada olsa haftaya kontrolüm var bakalım :blush:

2 Beğeni

Oncelikle hosgeldin hayirli olsun
Zaten hayatinda fazla degisiklik yapmana
Gerek yok.
Senin fazladan bisey yapmana gerek yok.
Sen ne yiyorsan onada gidiyo.
Sadece zararli gidalarin vucuduna girmemesini
Sagla.
Akisina birak zaten zaman gectikce
Idrak ediyosun.
Vitaminlerini al

3 Beğeni

Bende sizin gibi hamile olduğumu hissedemiyordum kilo almama ve hafif göbeğim çıkmasına rağmen. En son ultrason da hareket ettiğini gördüm artik bebek goruntusu vardı çok şükür o günden beri hissediyorum şükür.

3 Beğeni

O bende de var :see_no_evil:bazen konuşuyorum sanki boşa konuşuyorum hissi oluyo kalp atışlarını duyduktan sonra o his gelecekmiş gibi hissediyorum birde unutuyorum hamile olduğumu aniden kalkıp oturmalarım oluyo falan birde ev işi yaparken hızlı yapmayı severim sonra aklıma geliyo yavaşlıyorum falan bence zamanla gelecek o hissiyat​:baby::baby::heart:

2 Beğeni

Kalp atışını duymak çok güzel tabii ki ama asıl tekmelerini hissettikten sonra o duygu gelmişti bana :smiling_face: Hareketlerini hissedene kadar idrak edemiyordum
Şimdi her an hatırlatıyor kızım bana kendisini :smiling_face:

2 Beğeni

Doğum yapana kadar nerdeyse anlamadım desem yalan olmaz :blush: Belki farkli gelenilir ama kalp atisini duyduğumda ağlayamadim, tekmeleri hissettiğimde bile oyle bi aman aman bi hamile modunda değildim…
Dogum yapip kucagima koyduklarinda bile zor inandim bi cocugum oldugunda ama gun geçtikce bebekle vakit gecirince daha bi farkli oldum simdi dusununce pismanlik duyuyorum hamilelik günlerimi özledım keske doya doya yasayabilseymisim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni