5+1 haftadayım sol kasığım ağrıyor göğüslerim ağrıyor ve acıyor ilk gebeliğim pazartesi günü doktora gideceğim Beta HCG salı günü 1180 çıkmıştı ağrılar normal mi hanımlar
Merhaba canım Mucize Anne’ler arasına hoş geldin. Evet bu ağrıların hepsi gayet doğal. Biraz sabırlı olman gerek. Yakında geçicek.
Çok heyecanlıyım pazartesi gününe sabırsızlıkla bekliyorum ağrılardan da bir an korkuyorum İnşallah bir şey olmaz teşekkür ederim
Rahat şiddetli ağrı ve eşlik eden kırmızı kanaman olmazsa sorun yok demektir.
Kanama ve lekelenme kesinlikle yok Ağrı çok çok şiddetli değil ama var sürekli
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun @Şulenur
Gebeliğin ilk haftalarında normal ama ağrıların geçmezse doktora danışmanı öneririm
Canım merhaba hayırlı olsun bende tam 5 haftalık oldum bugün keseyi gördük şükür haftayada kalp atışını inşallah rabbim kısmet ederse o göğüs hassasiyeti aşırı derece bendede var şişkinlik de var göğüste
Hoş buldum çok güzel bir program çok beğendim daha yeni kayıt oldum �nşallah buradan birbirimize yardımcı oluruz pazartesi günü gideceğim doktora mutlaka soracağım çok teşekkür ederim
Merhaba senin de hayırlı olsun çok teşekkür ederim göğüs ağrısı ve şişkinlik bende de var evet pazartesi günü ilk kez gideceğim doktora hayırlısı bakalım
Hoşgeldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çok şiddetli hissettim ama 10. Haftada geçti ağrılarım benim de ilk gebeliğim göğsüne soğuk temas ettirmemeye çalış sıcak tut ağrıların hafifler
Hoş buldum çok teşekkür ederim kendimi olabildiğince sıcak tutmaya çalışıyorum malum havalarda soğuk sizin de hayırlı olsun Allah hepimize yardımcısı olsun
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin Gebeliğin hayırlı olsun @Şulenur bu ağrılar gebelikte çok normal canım dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor canım
İyi akşamlar hoş buldum teşekkür ederim dinlenince geçiyor evet ilk gebeliğim o yüzden tedirginimde biraz ama rahatladım sizden gelen cevaplarla
Bebiş kendine yer ediniyor annesi maşallah
Merhaba @Şulenur hoşgeldiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin
İyi ki geldiniz aramıza
Rica ederim, ne takılırsa aklınıza sormaktan çekinmeyin