İlk gebelik

5+1 haftadayım sol kasığım ağrıyor göğüslerim ağrıyor ve acıyor ilk gebeliğim pazartesi günü doktora gideceğim Beta HCG salı günü 1180 çıkmıştı ağrılar normal mi hanımlar

3 Beğeni

Merhaba canım Mucize Anne’ler arasına hoş geldin. Evet bu ağrıların hepsi gayet doğal. Biraz sabırlı olman gerek. Yakında geçicek.

2 Beğeni

Çok heyecanlıyım pazartesi gününe sabırsızlıkla bekliyorum ağrılardan da bir an korkuyorum İnşallah bir şey olmaz teşekkür ederim

2 Beğeni

Rahat şiddetli ağrı ve eşlik eden kırmızı kanaman olmazsa sorun yok demektir.

2 Beğeni

Kanama ve lekelenme kesinlikle yok Ağrı çok çok şiddetli değil ama var sürekli

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon: @Şulenur

Gebeliğin ilk haftalarında normal ama ağrıların geçmezse doktora danışmanı öneririm :blush:

2 Beğeni

Canım merhaba hayırlı olsun bende tam 5 haftalık oldum bugün keseyi gördük şükür haftayada kalp atışını inşallah rabbim kısmet ederse o göğüs hassasiyeti aşırı derece bendede var şişkinlik de var göğüste

2 Beğeni

Hoş buldum çok güzel bir program çok beğendim daha yeni kayıt oldum �nşallah buradan birbirimize yardımcı oluruz pazartesi günü gideceğim doktora mutlaka soracağım çok teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Merhaba senin de hayırlı olsun çok teşekkür ederim göğüs ağrısı ve şişkinlik bende de var evet pazartesi günü ilk kez gideceğim doktora hayırlısı bakalım

2 Beğeni

Hoşgeldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çok şiddetli hissettim ama 10. Haftada geçti ağrılarım benim de ilk gebeliğim göğsüne soğuk temas ettirmemeye çalış sıcak tut ağrıların hafifler :pray:t2:

2 Beğeni

Hoş buldum çok teşekkür ederim :heart_eyes::heart: kendimi olabildiğince sıcak tutmaya çalışıyorum malum havalarda soğuk sizin de hayırlı olsun Allah hepimize yardımcısı olsun :heart:

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin​:star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: @Şulenur bu ağrılar gebelikte çok normal canım dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor canım :two_hearts::hugs:

1 Beğeni

İyi akşamlar hoş buldum :heart: teşekkür ederim :heart: dinlenince geçiyor evet ilk gebeliğim o yüzden tedirginimde biraz ama rahatladım sizden gelen cevaplarla :heart_eyes:

1 Beğeni

Bebiş kendine yer ediniyor annesi maşallah :smiling_face_with_three_hearts::hugs::two_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Şulenur hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun sağlıkla gelsin :innocent::star2:

1 Beğeni

İyi ki geldiniz aramıza :blush:

Rica ederim, ne takılırsa aklınıza sormaktan çekinmeyin :blush:

1 Beğeni