İlk gebelik

Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim adetim 10 gün geçti gebelik testim net bir şekilde çift çizgi çıktı ve kan testimde değerim 24500 lerde net gebe olduğumu düşünüyorum randevum 7 Aralık’ta bir yakınım boş kese olabilme ihtimaliyle beni korkuttu kan degerimin bu kadar yüksek çıkıp öyle bir durumla karşılaşmam söz konusu mu fikir verir misiniz lütfen

4 Beğeni

Merhaba @Semanur hoşgeldiniz :bouquet: belki ikizdir

3 Beğeni

Benimde aklıma cansu hanımın dediği geldi belki ikiz bebişleriniz olacaktır doktora gittiğinizde öğrenirsiniz inşallah

3 Beğeni

Sen hiç takılma sen ne düşünürsen önüne o geliyor pozitif düşün ki pozitif gelsin önüne

3 Beğeni

@Semanur hoş geldin​:orange_heart: Etrafındakilerin konuşmasını çok sıkıntı yapma kendine,ağzı olan boş boş konuşuyor,güzel haberler alırsın inşallah :blush:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Semanur

Gebeliğin şimdiden hayırlı olsun :ribbon:

Bence de ikizdir belki de :blush:

Güzel düşün, güzel olsun :ribbon:

1 Beğeni

@NURAN birşey soracağım sana, ikiz bebek olunca neden idrar testinde 3 çizgi çıkmıyor?

1 Beğeni

Çünkü ikiz olup olmaması idrarda belli olmaz canım. Ultrasonda kese fazlalığında belli olur ondan

3 Beğeni

Anladım teşekkür ederim canım​:smiling_face_with_three_hearts:

Banada öyle söyleyenler oldu ama Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı olsun

1 Beğeni

İnşallah teşekkür ederim :heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Doğru söylüyorsun inşallah iyi olur :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

Hoşbuldum teşekkür ederim hadi hayırlısı inşallah :face_holding_back_tears::white_heart:

2 Beğeni

İnşallah çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears::heart:

3 Beğeni