İlk Gebelik

5+0 galiba tam emin olamıyorum çok yeni öğrendim 4 gün önce falan :smiling_face_with_three_hearts:

Heyecandan için kıpır kıpırdır şimdi, ne kadar güzel :smiling_face_with_three_hearts:

Tabi heyecandan uyuyamıyorum öğrendiğimden beri :smiling_face_with_three_hearts:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :pray::heart:

Amin inşallah teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

İstemsiz oluşan düşünceler bunlar maalesef benim gibi tövbe tövbe diyerek geçiştirmeye çalışın, arkadaşların tavsiyelerini dinleyin kalbinizi serin tutun​:smiling_face::hibiscus: Her şey Allahtandır diyerek gittim bende birde Meryem Suresi açıp dinledim durakta beklerken nedense beni çok rahatlattı.

16 haftalık hamileyim vesveseler bende de var malesef, şimdi mi bişey olacak acaba iyi mi,harekti de yok gibi birsuru soru var aklımda duygusal açıdan çok kötü bı durum.

Hormonlardan kaynaklı olduğunu hatırlatın kendinize çokça. Ve sizi rahatlatacak duaları dinleyin, meditasyon yapın. Rutin oluşturun kendinize bende kendim için yapacağım bunu inşallah :smiling_face:

Benimde ilk artı bide kpss çalışma sürecim var çalışan var mı aranızda

Aramıza hoşgeldin :tada: @Miroya

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Ben de KPSS’ye hazırlanıyorum

Benimde ilk gebeliğim 6+5

Aramıza hoşgeldin :tada: @Fatma5

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Merhabalar 13+2 ocaktan sonra bende kpss düşünüyorum :smiling_face:

Hoşbuldum teşekkür ederim :hugs:

Çok teşekkür ederim inşallah çalışan herkesin atanacağı bir yıl olsun​:revolving_hearts: @NURAN

Ben başladim çalışmaya ya yetiştiremem diye korkuyorum @Cansınylmz

İnş yetistirirsiniz ben şuan hastanede çalıştığım için başlayamadım ama istifa ettim ihbar süresi bitince hemen başlamayı düşünüyorum

İnşallah hepimiz güzel bir şekilde bu süreci bitiririz. Sizede kolaylıklar dilerim şimdiden

Çok teşekkür ederim . Siz şuan kaç haftalık gebesiniz :blush:

Hoş geldiniz, hayırlı olsun gebeliğiniz​:sparkles: @Miroya @Cansınylmz @Fatma5 :hibiscus: