7+4 benimde ikinci gebeligim
Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin @Yagmurbehre gebeliğin hayırlı olsun canım benim ![]()
![]()
13+5 ilk gebelik![]()
Aramıza hoşgeldin
@Yagmurbehre
Gebeliğin hayırlı olsun ![]()
Merhaba canım aynıyız benimde 7+4 ![]()
Merhaba @Yagmurbehre hoşgeldiniz ![]()
Merhaba benim de ilk gebeligim 7+3 olduk bizde
Merhabalar benimde 7+3 yani uygulamaya göre öyle. Kısmetse yarın kalp atışını duymaya gideceğim unutmaz isem ne kadarlık olduğunu da öğrenmek istiyorum bakalım![]()
Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama istemsiz şekilde vesveseleniyorum![]()
Yaa çok sevindim ![]()
O güzel sesi duymak çok güzel bir duygu ![]()
Gebeliğin hayırlı olsun tekrar ![]()
Hormonlardan dolayı aklına iyi kötü herşey gelebilir, endişelenme ![]()
Teşekkür ederim Nuran hanım
Çoğu duygunun hormonlardan olduğunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum ama bakalım sabah ola hayrola, doktora gidince daha da rahatlayacağım inşallah
Bir şey soracağım, doktor öncesinde düşük olup olmayacağını kontrol edebiliyor mu yani bana bu ihtimalleri söyleyebilir mi bakarak?
Düşük riski varmı yokmu neler yapmanız gerekiyor tabi ki de söylüyor ama siz kötüyü aklınıza getirmeyin rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder
@Cansu hanım size bilgi verir düşük tehlikesi vardı galiba
Yani öyle belirtim olduğundan değil ama riskiniz var yok derse hiç değilse ona göre hareket edip bir yol izlenir diyerek işte ben ve aklıma gelen senaryolar![]()
Sormadıkça söylemeyen de var malum şimdi hepsi aynı değil de… Teşekkür ederim amin inşallah ![]()
![]()
Ben özelde bi doktora gidiyorum ilk gittiğimde düşük tehlikemin olmadığını söyledi bazı gebelikte yerleşme kanaması oluyor bende olmamıştı merak etmeyin kalbinizi serin tutun
Derin bir nefes alıyorum ve kalbimi dediğiniz gibi serin tutuyorum teşekkür ederim ![]()
![]()
Hoş geldiniz hayırlı olsun![]()
Elbette söyleyebilir. Kesenin durumuna, kanama durumuna bakarak yorumlar merak etmeyin ![]()
Ağrı ve kanama olursa o zaman o ihtimali konuşuruz dedi. Şimdi bir şey görünmüyor zaten iyi kalp atışıda iyi dedi. Duydum yani sesini çok şükür ![]()
![]()
Allah sizi ona onu size bağışlasın hayırlı olsun ![]()
![]()
Amin ecmain çok teşekkür ederim ![]()
Çok şükür ![]()