Kızlar ilk emzirdiğin zaman çok fazla acı oluyor dediler bu doğru mu? Dayanılamayacak kadar acıyormuş
Yanı korkutmak ıstemem sızı ama cok acıyor kanıyor bıle fito melhem surun dedı doktor gecıyor 1 haftaya kadar falan
gümüş goguskalkaniyla acısız atlattım ben ve ara ara mustela göğüs kremi kullanıyorum ama sürekli olrak gumuş kalkanı takıyorum çok güzel nemlendiriyor
Doğumdan 2 hafta öncesinden göğüs uçlarını kremlemeni tavsiye ederim nemlenirse daha az tahriş olur ve tabi birde bebegi memeye dogru yerleştirmek te önemli sadece ucunu tutarsa cok yara olur lansinoh un meme ucu kremi cok başarılı birde emzirmek dünyanın en güzel duygularindan kendini.korkutma lütfen bebeğini boll.boll uzun uzun.emzir
Ben 2 hafta önceden lansinoh sürmeye başlamıştım. Neredeyse hiç canım yanmadı diyebilirim. Her emzirmeden sonra sürdüm yara olmadı. Bir kere oldu ve ertesi günü geçmişti. İyi bakım yapmak da önemli
Emzirdikten sonra kremlemek olmaz dimi çünkü bebeği sürekli uyandırıp emzirmek lazim
Lansinoh kremi silmene gerek yok surdukten hemen sonra degilde emzirme bittiginde minicik surup kapatabilirsin bir.sonraki.emzirmeye kadar yumusacik kalir silmeden tekrar emzirebilirsin bebegin onu almasinda bir.sakinca yok.yani
Teşekkür ederim geri dönüş için ![]()
Hayor herkeste bir olmuyor benim hiç yara olmadı ama ben yinede ayva çekirdeği suyu yapmıştım evde onu sürüyordum
Hayır canım öyle bir şey yok eğer bebek sadece meme ucunu tutarsa onu emerse bi hafta çekmeden göğüs ucun yara olur yanlış emzirmeden kaynaklı oluyor. Tahinin üstünde biriken yağı bir enjektörle çekin tabağa aktarın onu uygulayın göğüs uçlarına üstüne de göğüs pedi koyun . Her emzirmeden sonra yapabilirsiniz zahmetli değil hiç kreme falan gerek kalmaz