İlk Doktor Kontrolü

Merhaba kızlar, yarın sabah ilk doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım. Sata göre 5+2 hamile olacağım. Umarım keseyi ve bebişi görebiliriz. Lütfen herşey yolunda gitsin dualarınıza çok ihtiyacım var.

2 Beğeni

İnşallah güzel haberler alırsınız ben de cumartesi gideceğim 5+1 de inşallah keseyi görürüz ikimiz de

2 Beğeni

Umarım görürüz evimize musmutlu döneriz :heart_eyes:

1 Beğeni

Merhaba, 5+0 da keseyi görüp bebeği görememiştik, 7+0 da bebeği de görüp kalbini duyamadık, 8+0 da kalbini duymuştum. Şuan 15 haftalık hamileyim, gecikmeler yazma sebebim aksi birşey olursa umutsuzluğa kapılmayın ve biraz daha bekleyin. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz :pray:

2 Beğeni

Günaydın canım hiç stres yapma duam senin ile inşallah görürsün :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz içinn :heart_eyes::heart_eyes: Çok şükür kesemizi gördük bebişimizi de gördük ama henüz kalp atışı oluşmamış. Doktor endişe edecek bir şey yok henüz çok küçük dedi 1 hafta sonra tekrar gideceğiz. :heart:

3 Beğeni

Gözün aydın canım O normal 7. haftadan sonra duyarsın kalp atışını :blush:

1 Beğeni

Umarım o güzel sesi duymakta nasip olur :heart:

1 Beğeni

Olur inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Dualarım sizinle :pray:

Keseyi ya da bebeği göremezseniz üzülmeyin, 6. haftadan sonra daha net görülüyor :blush:

1 Beğeni

Çok şükür bebişimizi gördük :heart_eyes: ama daha kalp atışları yoktu doktorumuz çok erken daha o yüzden dedi :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Çok şükür :blush::heart:

Kalp atışını da duyarsınız annesi inşallah :pray::star_struck:

1 Beğeni
  1. Haftadan sonra kesede bebekte görülür demi
1 Beğeni

6+4 ken ben keseyide bebeğide görmüştüm kalp atışlarını bile duymuştum

1 Beğeni

İnşallahh :heart_eyes::heart_eyes:7 sene sonra tekrar aynı heyecanlarr Ahh çok özlemişim :heart_eyes:

Çok sevindim çok güzel haberler almışsınız :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes: darısı tüm haber bekleyenlerin başına inşallah

Genelde görünür