İlk doktor kontrolü için erken mi davranıyorum?

Merhaba kızlar Allahın izniyle 2.gebeliğim 2 tane de kimyasal gebelik yaşadım üst üste. Bu yüzden kesinleştirmek, kafa olarak da rahatlamak için doktoruma kontrole gitmek istiyorum. Eşim önce ki kimyasallardan dolayı acele etmeyelim, bekleyelim, erken davranıp üzülüyoruz vs diyor ama bende 2 sorunlu gebelikten sonra kontrol edilmesinden yanayım. Bugün tam 7 gün olacak regl gecikmesi. Evde pozitif gördüm çok şükür ve kanda regl gecikmesinin 2.gününde 1607 çıktı beta. Bugün de randevu aldım en azından keseyi görsün şuan sağlıklı görünüyor desin rahatlim kafa olarak sadece bunu istiyorum. 1500 üstünde kese görülür diyorlar ama testi yaptıralı bugün 4 gün oluyor daha da artmıştır. Allahın izniyle sorunsuz, sağlıklı bir gebelik ise eğer tabi. son regl tarihime göre 5hafta 3gün

1 Beğeni

Normalde acele etmeyin derim ama daha önce böyle bir sorun yaşadığınız için sizin düşünceniz daha mantıklı. Gidin nedir ne değildir öğrenin. Belki de boş yere stres yapıyorsunuz

1 Beğeni

Allaha şükür şikayetim yok bu sefer ama bende öncekilerden dolayı yoksa beklicem. Zaten bir daha çağıracak kalp atışı için. Öncekilerden o dolayı normal süreyi bekleyemiyorum. En azından beklenmedik bir şey ise önlemini almış olurum diye düşündüm. Eşim de böyle söyleyince ben mi yanlış düşünüyorum diye sizlere danışmak istedim :blush: Umarım en azından keseyi görsün şuan için bir tık rahatlim istiyorum :slightly_smiling_face:

Yok gayet haklısın sen. Bence de eşini ikna et ve git​:relieved:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Eşiniz de siz de kendinizce haklısınız. Eşiniz biraz daha bekleyip gittiğinizde kalp atışlarını da duymayı istiyor olmalı. Siz de haklısınız, korkunuz var. Bence az daha bekleyin. En azından 1 hafta sonra gidin ki bebişin kalp atışını duyun. 5. haftada biraz zor oluyor kesenin görülmesi ve kalp atışının duyulması. 6. haftadan sonra gitmeniz daha iyi olacaktır :blush:

1 Beğeni

Biz kan sonucunu pazar gunu ogrenmistik 1300 kusurdu. Ertesi gun hemen doktor kontrolüne gittik, keseyi bariz sekilde gormustuk. Bence siz de gidin gitmemek mantikli degil.

1 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Al randevu gidelim demişti. bakalım hayırlısı olsun inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Valla beklemeyi çok istiyorum aslında şikayetim olmadığı için ama düşüklerden sonra bir umut :heart_eyes::upside_down_face:

1 Beğeni

Ay inşallah ya keseyi görüp kalp atışı duyanda varmış. Gezindim biraz buralarda bakalım kısmet Allahın izniyle inşallah :palms_up_together: :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Merhaba @Ysahilal hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts: çok zorluklar yaşamışsınız bence kontrole gitmek için güzel bir zaman. Ben de randevu gününü beklemeden 3+5 de gidenlerdenim

Merhaba :wave: gittim gittim keseyi gördü doktorum. Düşük için ilaç verdi ve kan sulandırıcı verdi kimyasallardan dolayı. Şuan için sıkıntı yok çok şükür :palms_up_together:beklememem iyi olmuş en azından düşük engelleyici ilaç verdi. Bir önce ki oğlum da 1 ay erken doğmuştu onu da sisteminde gördüğü için. Yanlış anlamadıysam eğer 35 haftaya kadar kullanıcaz bu ilaçları dedi haftayı yanlış anlamadıysam tabi :sweat_smile:

1 Beğeni

Çok sevindim, çok şükür :blush::heart::pray:

1 Beğeni

Çok şükür :palms_up_together::palms_up_together: :smiling_face_with_three_hearts: