İlk denemede hamile kalanlar 🤰🏻

Merhaba kızlar ilk denemede hamile kalanlar var mı merak ettim de benim gibi bebek isteyenlere de moral olur biraz anlatırsanız :smiling_face::innocent::baby:t2::white_heart:

2 Beğeni
  1. Ayımda hamile kaldım planlı değildi ama nasip diyip korunmuyordum
3 Beğeni

Selam.2 ay 10 gunluk evliyim
2 ay 3 gunluk hamileyim

2 Beğeni

İlk hamileliğim 4 ay deneme süreci sonrasında pozitifi gordük.
Kendimizi hazır hissetiğimizde denemelere başladık.
Tekrar hamile kalırsam hemen kan sulandırıcı tedavisine başlamam gerekiyordu. Riske atmak istemedik. Ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım.
3+5’de pozitifi gördüm.

2 Beğeni

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile:

2 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alırsınız İNŞALLAH nasip kismet işte :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

MAŞALLAH çok çabuk olmuş :sweat_smile:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin kuzucuk :smiling_face_with_three_hearts: 2 ayınız mı kaldı

2 Beğeni

Evet 2 ay kaldı :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Çok az kalmış MAŞALLAH :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni
  1. ayımda 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Galiba ilk denemelerde tutmuştu. Planlı değildi ama istiyorduk :blush:
4 Beğeni

İlkinde korunmayi biraktiğikdan sonraki ay hamileydim.
Simdiki hamileliğimde ikinci denemede hamile kaldim​:face_with_hand_over_mouth:Ama hep korunuyorduk arada sirada korunsmadan iliskiye giriyordum ama hamile kalacağimi zann etmiyordum.Kalmasaydim yine korunmaya decam edecekdim.Sanki ikinciyr kendimi hazir hiss etmiyordum.Ama kismet iste​:blush:

3 Beğeni

bende ilk ayda kanama oluyodu o yüzden hamile kalamadım diye düşünüyorum 2ci ayımda regl olmadım test yapdım hamile olduğmu öğrendim

2 Beğeni

Korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım 2 yıllık evliyim bugün 5 haftalık olduk​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alırsınız İNŞALLAH bizde bu ay müjdeli haberi bekliyoruzz :palms_up_together:t2::innocent::cherry_blossom:

3 Beğeni

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

1 Beğeni