İlk belirtiler

Gebeliğinizi nasıl fark ettiniz belirtileriniz neydi kızlar

1 Beğeni

Benim aşırı uykum geliyordu ve yorgundum.5.haftamda ogrendim sanirim​:blush:allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :pray:

3 Beğeni

Bizimki planlıydı zaten regl gecikmem de olunca emin oldum ama bunun yanı sıra memede hassasiyet diyebilirim

1 Beğeni

Benim adetim üç dört gün gecikiyodu sol kasığımda batmalar oluyo su ucundede batmalar olunca hissettim

2 Beğeni

Benim ufak ufak bas dönmelerim olmuştu sanki deprem oluyor sallanıyor gibiydim

2 Beğeni

Regl gecikmesi, göğüste hassasiyet, mide bulantısı ve sürekli yatma isteği

2 Beğeni

Herkeste belirtiler farklıdır bende uyku isteği çok oluyordu sürekli uyumak istiyordum tatlı tatlı uyku bastırıyordu hafiften regl ağrısı koku hassasiyeti oluyor

1 Beğeni

Bende hamileyken kasık ağrısı batma gibi oluyordu, göğüslerim cok şismisti ve gergindi aciyodu yuz ustu yatmayi cok severim yatamiyordum orda anladım adet olmam gereken o ilk gün bas donmesiyle hastaneye gidip kan vermistim oyle netlestirmistim

1 Beğeni

2 günden beri kasık ağrısından duramıyorum günüme 2 gün kaldı diye doktora gitmekte istemiyorum terettüteyim bende Rabbim nasip eylesin hayırlısıyla :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Göğüs haseyeti ve sık idrara çıkmakta anladım daha Regale bir hafta kalmıştı anlamıştım hamileyim

1 Beğeni

Benim sürekli uyuyasim geliyordu 5. Haftamda öğrendim csnim

1 Beğeni

Inşallah olur canım benim saglikli olsun hayırlı olsun insallahh muhakkak bildir bize :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Aminnnn çok teşekkür ediyorum tabikide :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Memede hassasiyet ve regliden 1 hafta önce kasık agrısıydı ki normalde regl oldugumda kasık agrısı cekmem

1 Beğeni

Adetim 7 gün geçmişti sürekli sancı vardı kasıklarım da ayrıca adetin 3 günü çok hafif lekenme olmuştu

1 Beğeni

Bizimki tüp Bebek tedavisiyle oldu, 8 ocakta transfer oldum. 12 gün sonra 20 ocakta yapılan kan testi ile hamile olduğumu öğrendim. 5 sene sonra bir mucize gibiydi. Transfer edilen 2 embriyomdan biri bana tutunmuştu​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears::palms_up_together::palms_up_together: o 12 gün süre içinde kasık ağrısı yaşadım adet sancısı gibiydi, göğüs hassasiyeti yaşadım, sık tuvalate çıkıyordum. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah :palms_up_together:

3 Beğeni

Benimki 8 yıl boyunca olmadı mucize bir şekilde öğrendim tüp Bebek tedavisi için doktora gittim âdet olunca tedavi başlayacağız dedi âdet söktürücü verdi kullandım 4 gün boyunca âdet olmadım günüm geçti test yaptım hamile olduğumu öğrendim

2 Beğeni

Benim bir belirtim olmadı. Sadece ovulasyon testi yapıyordum sürekli pozitif çıktı bende Polikistik over oldum hormonlarım değişti diye tedirgin oldum. En son öylesine gebelik testi yaptım pozitif çıkınca anladım. Şu anda bile belirtim yok denilecek kadar az bazen kasıklarımda ağrı ve arada bir göğüslerimde sızı oluyor o kadar.

1 Beğeni

Geçmeyen kasik ağrısı en belirgin belirtiydi göğüs hassaiyeti hic hissetmedim mide.bulantisida.olmadi.ilerleyen haftalarda olmustu Ama çok kasık agrim vardi o sekilde test yapmistim

1 Beğeni