Merhabalar ilk hamileliğim, ve göğüslerde nasıl bir ağrı olur nereler tam ağrır bana yardımcı ola bilir misiniz ?
Merhabalar bende asilamanin 7.günundeyim.uclarinda aci sizi oluo.bazennigne batio givi asagiya cekiliyr gibi. Tuttumu acaba dua ediyorm.sizde nasıl
İnşaAllah bebeğiniz sizinledir Ama belirti aramayın bende tüp bebek hastasıyım göğüslerim de hiç ağrı olmadı sanırım kişiden kişiye değişiyor durum
Bilemiorum ki o agrilar azaldi.bugun asilamanin 14.gunu.carsamba kan testi gunum.ara ara asiri sancim oluyor korkuorum.belimde asiri agrior bakaljm hayirlisi artik.allahin takdiri
Bu arada adet tarihim 18 i gece 19 maysti yani.sizve warmidir
Sonucunuz ne oldu acaba
Göğüs ucu yaralama gibi ağrı var ve göğüsler kendi topluyor dolgu haline geliyor göğüste mavi damarlar azda olsa gurueye başlıyor en yaygın belirti her zamankinden fazla idrara çıkıyorsun
Bişey sorabilirmiyim size yerleşle kanı hakkında bilginiz var mı kaç gün sürer konusunda
Bende hiç olmadı onu yaşamadım hane derler kasık ağrısı onuda ben yaşamadim sadece dedim belirtiler yaşadım
Peki çevrenizde hiç yaşayan varmı ben tüp bebek ile hamile kaldım çok yeni daha üç gündür leke geliyor doktorum nromal dedi
Tabiki dediniz belirtiler çevremde vardı normaldir hane bebek yeni yerini yaptı için ister istemez bazı lekelenmeler olacak
Çok teşekkür ederim ya ben biraz korktum oyüzden sordum ilk defa hamile kaldım ve ilk defa böyle bir şey ile karşılaştığım için endişe ettim
Benimde ilk gebeliğim ama endişelenmekten sitres yapmaktan uzak tutuyorum kendimi sizde normal hamilelik geçirir gibi hisetseniz bebeginizin sağlığı için iyiolur
Öyle yapacağım inşaAllah
kaç haftalık oldu acaba sizinki
9 haftalık oldum yeni sizin
Yarin ogrenicem allah nasip ederse.kanda
Evet transfer olmadan önce başladım hala kullanıyorum Amcanızın kızında da yerleşme kanı oldumu acaba Rabbim inşaAllah ablanızada en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşaallah pozitif haberi alırsınız ![]()
3 haftalık daha benim de inşaallah sağlıklı ilerler
Daha çok yeni hoş gelmişsiniz aramiza