İlk aylarda duygusal çöküş

ilk aylarda bunalıma giren oldu mu? Depresyondayım sanki

4 Beğeni

Herkesin farklı olabilir bende 32.haftadayım zaman daraldıkça karnım çıktıkça darlanmaya başladım :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Bu hamileliğimde çok olumlu düşünemiyorum. Normalde karşımdaki kişi olsun kendi kararlarımda vs pozitif düşünen biri olmama rağmen hamileliğim beni aşırı korkutuyor ve her an kötü birşeyler olacakmış gibi geliyor. Hatta eşimle bugün konusu geçti, sanki bu bebeği kucağımıza alamıcakmışız gibi geliyor yani hep bunu hissediyorum. Ya mesela tanıdıklar kız erkek ortak kullanabileceği birşey almak istediler kabul etmedim,normalde siz bilirsiniz derim. Bilemiyorum üzülüyorum da bu şekilde düşündüğüme,hissettiklerime ama bu durumdan kendimi alıkoyamıyorum :pensive:

2 Beğeni

Vitamin kullanıyor musunuz aklıma geldi b12 eksikliği ve bazı vitamin eksikliğinde de olabiliyor

1 Beğeni

@anon94913338 Bende öyle düşünüyordum hep.Doğulana kadar bir çorap bile almamıştık.Rahimimize düştüğü andan başlıyor endişelerimuşiz

2 Beğeni

Kesinlikle öyle

1 Beğeni

Yok kullanmıyorum doktor kan tahlillerini yaptırmadı henüz keseyi gördü haftaya gel dedi cuma randevum var İnşeALLAH bebeği görürsek o zaman yaptırır diye düşünüyorum

1 Beğeni

İkinci gebeliğimde ben de öyle düşündüm hep ya düşük yaparsam diye zaten 7 haftalık olmadan kaybettim kötü düşünmemek gerekiyor. Bu gebeliğimde hep pozitif olmaya çalısıyorum endişeliyim fakat İnşeALLAH kucağıma alacağım diyorum kendime

3 Beğeni

Bu duygu bende de var nedense hep olumsuzluk düsünüyorum eşimde bana kiziyor anlamiyor hissettiklerimi.Dua ediyorum hep Rabbim gönlüme ferahlik ver diye

3 Beğeni

Her anneye lazım diye bir kitap var hem dini hem de bilimsel şekilde birçok faydası oluyor özellikle hamileler ve çocuk eğitimi vs için şuan okumaya başladım ve duanın aslında önemin üstünde hayatın kendisi olduğunu daha çok işliyor insana tavsiye ederim bence tüm anneler okuyabilir

5 Beğeni

Bol bol dua etmek gerekiyor duadan başka neyimiz var

3 Beğeni

Kafanızın içinde kendinize neler söylüyorsunuz

1 Beğeni