İlk 3 ay zaman geçmiyor

Merhaba güzel anneler ve güzel anne aday adayları … biz henüz 8+1 iz vakit sanki geçmiyor :face_holding_back_tears: bir an önce kucağıma almak istiyorum allahın izniyle en hızlı zaman ne zamandır ne zaman su gibi geçiyor?

4 Beğeni

Merhaba @Deniz7 Mucize Anne’ye hoş geldin. 2. trimesterde zaman daha hızlı geçecek. Belirtiler hafifleyecek, karnın şişmeye başlayacak, bebeğinle bağların güçlenmeye başlayacak bir bakmışsın ki hoooop kucağında :slight_smile:

2 Beğeni

İnşallah allahın izniyle :heart::kissing_heart:

Evet admin hanıma katılıyorum ilk zamanlar bende de öyle hafta hafta saymaya başladım o zaman sanki bi tık hızlandı şu an 2. Trimesterdayım çok hızlı geçti az kaldı bitecek

1 Beğeni

İnşallah güzel anne çok teşekkür ederim.

2 Beğeni

Ben teşekkür ederim :two_hearts:

2 Beğeni

Hoş geldiniz. Hızlı geçen zamana doğru ilerliyorsunuz. Benim icin 1 ci trimestr den sonra zaman akıyordu.belki Sizdede oyle olur :smiling_face:

2 Beğeni

Merhaba @Deniz7 hoşgeldiniz​:bouquet:2. Trimester çok hızlı geçiyor :smiling_face_with_three_hearts: gebeliğiniz hayırlı olsun :heart:

2 Beğeni

Hoşbulduk çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::pray: inşallah öyle olur sağ Salim hepimizin de inşallah :two_hearts:

2 Beğeni

Son zamanlarda hiç geçmek bilmiyor 2. De geçecek 3. De duracak :slight_smile:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin @Deniz7 evet bende senin gibi ne zaman hizlanicak zaman dedim @admin 'imizin dedigi gibi 2. Trimester den sonra hızlanıyor bak ben en son 8 hafta daydim senin gibi simdi 19+5 oldum bile zaman cok acimasiz bu guzel gunleri ozlersin o yüzden sana tavsiyem tadini cikar son ana kadar :raising_hand_woman:t2:

1 Beğeni

Muhakkak öyle yapıcam teşekkür ederim :star_struck:

1 Beğeni

İnşallah :blue_heart::purple_heart:

1 Beğeni