Merhaba güzel anneler ve güzel anne aday adayları … biz henüz 8+1 iz vakit sanki geçmiyor bir an önce kucağıma almak istiyorum allahın izniyle en hızlı zaman ne zamandır ne zaman su gibi geçiyor?
Merhaba @Deniz7 Mucize Anne’ye hoş geldin. 2. trimesterde zaman daha hızlı geçecek. Belirtiler hafifleyecek, karnın şişmeye başlayacak, bebeğinle bağların güçlenmeye başlayacak bir bakmışsın ki hoooop kucağında
İnşallah allahın izniyle
Evet admin hanıma katılıyorum ilk zamanlar bende de öyle hafta hafta saymaya başladım o zaman sanki bi tık hızlandı şu an 2. Trimesterdayım çok hızlı geçti az kaldı bitecek
İnşallah güzel anne çok teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim
Hoş geldiniz. Hızlı geçen zamana doğru ilerliyorsunuz. Benim icin 1 ci trimestr den sonra zaman akıyordu.belki Sizdede oyle olur
Merhaba @Deniz7 hoşgeldiniz2. Trimester çok hızlı geçiyor gebeliğiniz hayırlı olsun
Hoşbulduk çok teşekkür ederim inşallah öyle olur sağ Salim hepimizin de inşallah
Son zamanlarda hiç geçmek bilmiyor 2. De geçecek 3. De duracak
Aramıza hoşgeldin @Deniz7 evet bende senin gibi ne zaman hizlanicak zaman dedim @admin 'imizin dedigi gibi 2. Trimester den sonra hızlanıyor bak ben en son 8 hafta daydim senin gibi simdi 19+5 oldum bile zaman cok acimasiz bu guzel gunleri ozlersin o yüzden sana tavsiyem tadini cikar son ana kadar
Muhakkak öyle yapıcam teşekkür ederim
İnşallah