Kizlar hepinizden önce helallik istiyorum ama başka kız grubu bulup soracağım kimse yoko yüzden size sormak istiyorum cinsel ilişki sırasında ve sonrasında neden karnım çok agriyo 7aylik hamileyim bu bebeğe zarar verir mi
Ben hamileyken cinsel ilişki yaşamadım ama doğumdan sonra yaşadım karnım ağrıdı belim de ağrımaya başladı.Sanki ilk gecedeki gibi oldu ağrılar . Ama normalmiş siz isterseniz bi doktorunuza da söyleyin.Eğer size cinsel hayatınlza devam ede bilirsin dediyse merak etmeyin birşey olmaz
Hamilelik sırasında cinsel ilişki sırasında ağrıya neden olabilecek birkaç faktör vardır. Ancak, bu durumlar her hamile kadında aynı şekilde ortaya çıkmaz ve kişiden kişiye değişebilir. İşte hamilelik sırasında cinsel ilişki sırasında oluşabilecek ağrıya neden olabilecek bazı faktörler:
-
Rahim Büyümesi: Hamilelik ilerledikçe, rahim büyür ve çevredeki dokulara baskı yapabilir. Bu durum, cinsel ilişki sırasında rahimdeki baskı nedeniyle ağrıya yol açabilir.
-
Hassaslık ve Kan Akışı: Hamilelik sırasında vücutta artan kan akışı, genital bölgenin daha hassas hale gelmesine neden olabilir. Bu durum, cinsel temas sırasında ağrıya neden olabilir.
-
Hormonal Değişiklikler: Hamilelik sırasında hormonal değişiklikler yaşanır ve bu da cinsel isteği etkileyebilir. Hormonal dalgalanmalar, vajinal kuruluk gibi durumları tetikleyebilir ve cinsel ilişki sırasında ağrıya neden olabilir.
-
Rahim Ağzındaki Duyarlılık: Hamilelik sırasında rahim ağzı daha kanlı ve hassas hale gelebilir. Bu durum, cinsel temas sırasında ağrıya neden olabilir.
Eğer hamilelik sırasında cinsel ilişki sırasında ağrı yaşıyorsanız, bu durumu doktorunuzla paylaşmalısınız. Doktorunuz, ağrının nedenini belirleyebilir ve size uygun tedavi veya önerilerde bulunabilir. İlişki sırasında ağrı, genellikle normal bir durum olsa da, herhangi bir endişeniz varsa doktorunuzdan destek almalısınız.
Ya çok teşekkür ederim uzun uzun yazıp açıklamada bulunmussun Allah razı olsun sizden iyiki varsınız
Kendinizi ilişki esnasında kasıyor olabilirsiniz, bundan sonra ağrı olabiliyor
Bilmiyorum ama karnım çok ağrıyor kasıklarım özellikle hem o esnada hemde sonrasında özellikle idrar için çok sıkışıyorum gelse anlat bunu
Eşinizle konuşup biraz ara verseniz ilişkiye
Yok sık yaptığımız bsey değil 4gunde bir ama ona rağmen çok ağrım oluyor ben çok isteksizim Allah razı olsun eşimden oda anlayış gösteriyo tabi
Gebelik olursa ins eşimle ortak kararımız 9 ay boyunca kanka olarak takılacagız Olursa tedavi ile olacak cunku riske atmak istemiyoruz.
Drunuza da bir danısın isterseniz sorun yoksa yasaklamayacaktır ama sonucta siz rahat değilsiniz agrınız endiseleriniz var o yuzden esiniz anlayıs gostermiyorsa da dr yasakladı diyebilirsiniz. Normalde eşiniz agrınız oldugunun farkındadır kendisi yanasmaması lazım, nihayetinde bir can taşıyorsunuz yeterince zor bir sürec, sizi her konuda rahat ettirmeye calısması lazım.
İnşallah rabbim sanada senin gibi çocuk sahibi olmak isteyen herkse nasip ederdoktorun yanına gelip mutlaka bnden daha çok soru sorar meraklidr benim eşim pasasini görmek için herşeyi yapiyo hep ilişki olmuyor oda anlayış gösteriyo tabiki ama ne bilim arada gözüme bakiyo
İdrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi acaba. Çünkü bende var ve doktor sormuştu ilişki sırasında ya da sonrasında ağrı oluyor mu diye.
Ha bak o olabilir
Cinsel ilişkiyi sorduğumda ağrı yapıyorsa kesinlikle devam etme demişti. Doktora sorun isterseniz
Ben ara sıra ilişkiye girerdim ama her ilişki sonrası bendede ağrı olurdu