İlaçlı mr gebelik

Ben 2 haftalık gebe oldugumu bilmeden ilaçlı mr çekildim aradan 5 gün geçti beta hcg18 çıktı gebeliği sonlandırmalı mıyım başına bu durum gelen var mı

Kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm

Doktora gidip görüşün bence kendinizi strese sokarsınız bu sekilde daha kötü. Daha cok yeniymiş hamile oldugunu bilmeden röntgen cekilen ama bebeği sağlıklı olanı duymustum içinizi ferah tutun doktorunuz sizi dogru sekilde yönlendirir gelişimine göre

Bence bilmeden bişey yapmayın kesinlikle uzmanla görüşün sonradan çok vicdan azabı çekersiniz

Hayır tabii ki cok yuksek ihtimalle bir sey olmamistir zaten hamileligin ilk haftalarinda ya hep ya hic kurali vardir bebek zarar gorduyse zaten ilk haftalarda kendiliginden düşer ama bu haftalarda bebekler olusum asamasinda ve asiri minik oldugu icin genelde etkilenmezler bende bir ton antibiyotik ilac kullanmistim mesela ama gecmemis bile kesinlikle kotu dusunmeyin zaten allah korusun bir sey olsa ilerde detayli ultrasonda da çıkıyor sağlıklı bebeğinizi aldirmis olursunuz tıp bu kadar ilerlemisken. Icinizde suphe kalmasin dedigim gibi bir sey varsa cikiyor ultrasonda zaten

Zaten beta cok düşük gec döllenme olmuş wtki etmesi imkansiz

Merhabalar bende hamileliğimi yeni öğrendim şuanda 5.5 haftalık hamileyim. Bilmeden sanırım 2 ya da 3 haftalıkken mr çektirdim ve şuan zarar verdi mi bilmiyorum çok korkuyorum siz bilgi aldınız mı doktorunuzdan

6 tane profa sordum adet gecikmesini takip eden ilk 1 hafta dahil ya hep ya hiç kuralı uygulanır dediler yani ya hiç kalbi atmaz ya da atarsa problem yoktur dediler benimki 9.haftada herhangi bi problem olmamış içinizi ferah tutun ben çok korkmuştum

Bende sordum devlet hastanesindeki doktor net bişey söylemedi sadece kese oluşmamıştır daha küçüktür etkilememiştir dedi ya da vücut kendinden atar düşük olur dedi. Başka bir doktor da özel hastanede birşey olmaz mr zararsızdır dedi .Ben ilaçsız çektirdim mr yi inşallah Allah büyük

İlaçsız mr gebelikte de çekiliyor ki zaten mr zararlı değil zararlı olabilecek şey verilen damardan ilaç

İşte ilk 3 ayda çekilmesinin yanlış olduğunu söyleyip önermiyolar bu yuzden korkutum

Daha çok yeniymiş bişi olmaz bence HCG 18 se o daha rahime bile yeni yerleşmiş bende hamile olduğumu bilmeden aşırı ilaç kullandım ağır ilaclarda var içinde bir sorun çıkmadı

Hgs 6000 çıktı. Dün hastanye gittim keseyi bile zar zor gördü 10 gün sonra gel dedi bende daha geç giderim dedim. Doktor erken olabilir dedi bakalım artık hayırlısı olsun inşallah iyidir

O dedigin röntgen ve tomografi mr da radyasyon yok bunu detaylıca sorsan anlatır zaten herhangi bi kadın doğum doktoru

Evet bende öyle biliyorum. Ama gittiğim doktor muydu asistan mıydı anlamadim. Herkes başka birşey diyor . Bu yüzden bekliyorum bir süre ama iyi biri kadın doğumcuya sordum bu şekilde direk mr zararsız yazdı