Psikiyatri ilaçlarını kullanıyorum hamile kalabilir miyim
En iyisini doktorun bilir canım ama o haplar hamile kalsan bile kullanınca bebeğe zarar verir
Hangi ilaçları kullandığına bağlı bazı ilaölar hamileykende kullanabiliyor yarar zarar kafasında doktorlar böyle durumlarda o yüzden hemen karamsarlığa kapılma bende hamile kalmadan önce kullandığım ilacı bırakmıştım sonra panik atakım tuttu hastanelik olmuştum o zaman doktor söylemişti öyle öğrenmiştim o yüzden en iyisi doktoruna danışmak düşük dozda bazı ilaçları kullanabiliyorsun antibiyotik gibi düşün normalde antibiyotiklerde kullanılmaz derler ama dr yarar zarar ilişkisinden agumentini kullandırıyorlar
Teşekkür ederim canım benim
Rica ederim rabbim gönlüne göre en kısa zamanda nasip etsin
Amin inşallah cümlemize inşallah
Hamile kalsanda ilaclari birakman lazim
Ben kullanıyordum baya ileri derece panik ataktım ama hamile olduğumu öğrenince hepsi geçti yeniden doğdum sanki hep bebeğini düşününce aklına hiç birşey gelmiyor
Öfke problemim var canım hemen herşeye sinirleniyorum hiç bir şeye tahammülüm olmuyor zor bir süreçten geçiyorum ilaçlarında faydasını gördüm bebek de istiyorum
Ofke kontrol problemi terapi ve ilaçla kontrol altina alinabiliyor. Once sureci tamamlayıp sonrasında bebek yapmayı dusunmek sanki daha sağlıklı olur. Tedaviye ara verirseniz al baştan olabilir, gebeliginizi yada lohusaliginizi etkileyebilir. Hem dingin bir psikolojiyle dingin bir hamilelik gecirmek tedavinizi de pekistirecektir.
Ne kadar süre kullanmam gerekiyor ilaçları
Bebek sorumluluğu çok zor Canim eğer böyle bir sorunun varsa bunu gittiğin doktora danışman daha iyi . Çünkü hem hamilelik hem lohusalık seni bunalıma sokabilir ilaçları kendi kendine bırakmasın doktor kontrolünde olmalı ve ilaç kullanımıni durdurduktan belli bir süre sonra gebelik düşün inşallah rabbim gönlündekini nasip etsin bol dua namaz seni daha hızlı iyileştirecek tır kesinlikle ilaçlarını aksatma başa sarma tedavini tamamla
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun