İkizler için Anne Yani / Park Yatak?

Herkese merhabalar,

Ikizler icin besik, yatak vs su an kafamiz inanilmaz karisti… nasil sigacaklar, ne zamana kadsr beraber yatarlar? Anne yani olarak park yatak uygun mu?

Ne olur benimle deneyimlerinizz ve onerilerinizi paylasin.

Ayrica ikiz alisverisinde nelere dikakt edeyim? Ama su an bir besik / yatak krizimiz var hazirlik surecinde :sweat_smile:

Simdiden cok tesekkurler :heart:

Benim kuzenimin ikizleri oldu büyük tahta beşik aldılar çocuklar iki yaşına girecekler şimdi beşiği rahatlikla sığıyorlar daha bir bebek daha sığar hatta anne yani fazla iyi olmaz diye düşünüyorum ikiz olduklari için

1 Beğeni

Ikiz annelerinden destek rica ediyorum :heart_eyes:

Tesekkur ederim :smiling_face_with_three_hearts:

benimde aklımı çok karıştırıyor bu konu oda yapacağım iki oda da iki anne yanı çok fazla geliyor

Merhaba kuzum. Öncelikle hayırlı olsun. Benimde tek yumurta ikizlerim var şuan 5 yaşındalar. Benim diğer kızımdan kalma büyük park beşiğim vardı. 4 aya kadar yan yana yattılar. 4 aydan sonra 9 aya kadar da ayak uçlu yatırdım. 9. Ayda yeni bir park beşik daha alıp ayırdım ikizleri. Benim kızlar tek yumurta oldukları için yan yana uyumak istediler hep. Ayırmak bile zor oldu benim için. Park beşik 2 kademeliydi her ikisi de bu yüzden anne yanı olarakta kullanmıştım. Benim kızlarım 4 yaşına kadar park beeşikte yattılar. Daha geçen sene onlara baza alıp kaldırdım beşikleri. Eğer evin müsaitse bence park beşik almalısın. Ama 2 kademeli olandan

Cok tesekkurler. Benim odaya iki tane sigmasi zaten kumkun drgil. Bir sure sonra mecburen odalari ayiracagim.

Peki 4 ila 9 ay arasinda uc uca yatirmak sikinti olamdi mi hareketleri arttikca?

Ayrica 9. Ay sonrasi asagidaki kademeye gectiniz muhtemelen. Yatirip kaldirmasi zor olmadi mi?

Yok kanka hiç zorluk çekmedim ben. Çok geniş olduğu için benim beşik ayakları bir birine değmedi bile emin ol

1 Beğeni