Arkadaslar 20 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim bugüne kadar bebekler hep 1 hafta geriden geliyordu ama bu kontrolümde 1i gününü yakalamis digeri kucuk kalmis doktor boyle giderse kucuk olanin damarları lazerle yakilir diger bebek ve senin sagligin icin gebeliği sonladiririz dedi bu durumu yasiyan bri varmi persembe gunu heyet toplancak tekrar bakilcak ona gore bisiler dicekler
Çok üzüldüm, yaşayan bir arkadaşımız vardı sanki. Yardımcı olacaktır size
Beni bulsun nolursunuz cok kötüyüm duydugumdan beri
@ikiz-bebek anneleri siz bu durum hakkında bi bilginiz tecrübeniz var mı
Canim inan çok üzüldüm.Hep zaten ikiz gebeliklerde 1inin geriden geldiğini son haftalarda birbirini yakaladığını söylüyorlar.İnsallah öyle bişey olmaz ve ikisinide sağ salim kucağına alırsın.Bebekler kilo alması için muz falan ye.Bide başka bir doktora daha danişsan.Tek doktorda kalma.Sen Etlik şehir hastanesine gidiyorsun değilmi yanlış hatırlamıyorsam.
Evet ordayim persembe gunu tekrar gel dediler heyet bakcakmis durumuma ona gore yol izleyeceğiz dediler
Bende cok kotuyum doktor birinin sagligi icin digerinden vazgecmen gerekebilir dedi
Canim inan çok üzüldüm.Hep zaten ikiz gebeliklerde 1inin geriden geldiğini son haftalarda birbirini yakaladığını söylüyorlar.İnsallah öyle bişey olmaz ve ikisinide sağ salim kucağına alırsın.Bebekler kilo alması için muz falan ye.Bide başka bir doktora daha danişsan.Tek doktorda kalma.Sen Etlik şehir hastanesine gidiyorsun değilmi yanlış hatırlamıyorsam.
Hiç bişey ypma banada aynısını syledi hicbisey yapmadım Rabbime bıraktım çok şükür doğdular hicbiseyleride yok gayet sağlıklıyiz
Ben 34+0haftada erken doğum yaptım bı hafta kuvezte kaldık çok şükür hicbiseyimiz yok
Durumunuz nasil merak ettim insallah her şey yoluna girmiştir .Mübarek kandil gununde güzel haberler verirsiniz. @Sıloş
Bence bi doktorla kalmayın başka hastanelere daha gidin tek yumurta ikizleri de normal diyorlar tek plasentadan beslendikleri için bı doktorun inisiyatifine bırakmayın
Merhabalar cok teşekkürler guzel dilekleriniz için Allahima cok sukur iki bebegimde cok sağlıklı ama birisi biraz ufak onun haricinde hicbir sknti yok suan icin
Kendiliginden bisi olana kadar bebeklerimin canina kiymayacağım bekleyeceğim
Merhabalar kesinlikle hicbisey yapma bana aynısını demişti doktor aldırmadım çok şükür şimdi sağlıklı lar sadece aralarında bir kilo fark vark biri anneden.beslenmesini karşılıyor diğeri zayıf olanda damaryolundan olduğu için oda arada öyle fazla fark yok
Merhaba bende 25 haftalık tek yumurta ikizi bekliyorum şu an ki durumunuzu merak ediyorum herşey yolunda mı
İkisininde gelişimi aynı olacak yada olabilirmi ya ikisi ayri basmbaska insan hiç kötü düşünme eminimki ikiside sağlıklı doğacak doktorlara çokta inanmıyorum açıkçası .