Ikiz gebelik

4 bucuk haftalik hamileyim bugün öğrendim ikizmiş doktor haftaya bidaha gel kese buyuycekmi nlbakalim dedi kasik ağrım var normal dedi doktir ama ara sıra olurdu bugun biraz fazla oldu korkmaya başladım ve midemde bulanmaya basladi bugun benim durumumu yasayan varmi?

3 Beğeni

Merhaba Mucize Anne’ye hoş geldin canım. Kasık ağrısı hamileliğin ilk zamanlarında sık görülen bir belirtidir. O yüzden rahat olmaya çalış. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişler :dancing_women:

@ikiz-bebek grubuna katılabilirsin

3 Beğeni

Amin insallah teşekkür ederim

1 Beğeni

Bebişlerin hayırlı olsun canim.Benimde ikiz gebelik.İlk haftalarda benimde çok sık kasık ağrılarım olurdu.Kanama olmadığı sürece korkma.Kasik ağrın basladimi hemen uzan.Bide sık idrara çıkma oluyor.Suan 10 haftalık biraz azaldı kasık agrilarim.Mide bulantısı yaşamadım çok şükür pek.Fazla yorma kendini.

1 Beğeni

Teşekkür ederim seninde hayirli olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah normalde adet tarihimden hesaplarsak 5 haftalik olmasi lzm ama doktor 4 bucuk dedi normalmi sizce

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin inşallah bebişleriniz bence doktorun dediği haftaya bakabilirsiniz adet tarihine göre hesaplama genel oluyor birazcık. Bendr adet tarihine göre 4+2 haftalık hamileyim haftaya cuma doktor kontrolüm var keseyi görmek için kan testi yaptırdınız mı acaba beta hcg kaç çıktı

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Su_misali

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

İkiz bebek gelecek, çok heyecanlı :blush: Ben de ikizlerim olmasını isterdim :blush:

İlk zamanlar çok normal bu durumlar. İlk 3 ay biraz zorlu geçebiliyor. Ağrılarınız geçmiyorsa doktorunuza danışınız

2 Beğeni

AMİNNN İNŞALLAH​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:canim.Tşk ederim.Olabilir tabii.Mesela benim bebişlerin aralarında 1 yada 2 gün var Değişik ama her ultrasona girdigimde değişiyor.Benim çift yumurta ikizleri.

1 Beğeni

Merhaba @Su_misali hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hosbuldum teşekkürler ederim :blush:

1 Beğeni

Hoş geldiniz :rose:

Hayırlı olsun​:heart_eyes::women_with_bunny_ears: Chat Infuriating GIF by AnimatedText

1 Beğeni

Bundan 1 hafta once yaptirdim 529 cikti sonrasinda hic yaptirmadim doktorumda istemedi ztn

Merhaba 3.5 aylık hamileyim daha dün ikiz gebeliğim oldugunu öğrendim kusma bulanti var ama fazla kasık ağrım yok ilk zamanlar vardi tabi ama o zamanlar da bebeklerin 2 tane olduğunu bilmiyodum idrar yolu enfeksiyonu olabilir bol su iç diyip göndermislerdi

1 Beğeni

Doktora gitmediniz mi peki bu süreçte bir şey söylemedi mi ikiz olduğu hakkında? Ben de 11+2 haftalık hamileyim ikiz olduğunu hissediyordum ama doktor tek olduğunu söyledi.hala öyle hissediyorum ya da öyle olmasını istediğim için bilemiyorum :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

O kadar cok gittimki hem ozele hem devlete kimse ikiz oldugunu söylemedi dün 2li tarama testi ister misiniz dedi bende ònerirseniz olabilir dedim tabiki yaptir dedi onun bolumu var riskli gebelikte yapiliyormus oraya gittigimde biraz daha dikkatle bakti doktor bey sen kac bebek bekliyosun dedi 1 dedim hayır burda 2 bebek var dedi

2 Beğeni

Tebrik ederim ikizlerini sağ salim alırsın inşallah kucağına :blush::heart:

3 Beğeni

Cok tebrik ederim canim cifte mutluluk geliyo Cifte heycan yasiyosun simdi.

2 Beğeni

Daha şokunu atamadım :slight_smile:

1 Beğeni

Ya çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kalp atışı dinlerkende mi tek gebelikti. Yani ne güzel bir mucize. İnşallah benimde oyledir :palms_up_together:

1 Beğeni

Amin insallah Rabbim gönlünuze göre versin . Evet tekti bi gittiğimde 5 gun geri diyorlardi bi gittgimde yoo gayet iyi bebek diyolardi onlarda karistirmis herhalde arkasinda olma ihtimalicoj yukwekmis

1 Beğeni