Ikiz gebelik

Merhaba hanimlar bugun ikili tarama testi icin hastaneye gittim birde ne ogreneyim meğersem 1 değil 2 bebek bekliyormusum :slight_smile:

3 Beğeni

Hayırlı olsun :ribbon::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Aaaa büyük sürpriz olmuş hayırlı olsun :rose: @Sıloş @ikiz-bebek grubuna katılıp ordaki annelerle tanışabilirsiniz

2 Beğeni

İkiz bebek ilk ayda belli olmaz mı ya? Sonuçta iki tane kese falan olmuyor mu ya da iki tane bebek gözükmüyor mu? Ben de anlamadığım için soruyorum

2 Beğeni

@Sıloş tebrik ederim canım hayırlı olsun​:pray::heart:

2 Beğeni

Bende cok şaşkınım baya baya iki bebek gördü doktor hatta inananmadim tekrar tekrar sordum o da inanamadi bu zamana kadar nasil görülmedi diye

2 Beğeni

Teşekkürler canimm

3 Beğeni

Ayyy ne büyük sürpriz.Hayirli olsun canım.Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi.

3 Beğeni

Benim 5. Haftada ilk ultrasona girdigimde 2 kese görüldü.6. haftada kesinleşti ikiz olduğu.

2 Beğeni

Bazen ikinci kese diğer kesenin arkasına saklanabiliyor, ondan belli olmayabiliyor

3 Beğeni

Daha neler duyacaz :rofl: büyük sürpriz ama bu da ya

2 Beğeni

Valla buyuk şok yaşadigim icin soramadim 28inde tekrar randevum var bakalim tekmi çiftmi :slight_smile:

4 Beğeni

Sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez.Gercekten sizin için büyük bir şok olmuş.

1 Beğeni

Hayırlı olsun çok güzel bir haber olmuş :smiling_face_with_three_hearts:

Tebrik ederim bizim de sonradan ikiz olduğu ortaya çıktı sağlıcakla gelsinler inşallah