Merhaba hanimlar bugun ikili tarama testi icin hastaneye gittim birde ne ogreneyim meğersem 1 değil 2 bebek bekliyormusum
Hayırlı olsun
Aaaa büyük sürpriz olmuş hayırlı olsun @Sıloş @ikiz-bebek grubuna katılıp ordaki annelerle tanışabilirsiniz
İkiz bebek ilk ayda belli olmaz mı ya? Sonuçta iki tane kese falan olmuyor mu ya da iki tane bebek gözükmüyor mu? Ben de anlamadığım için soruyorum
@Sıloş tebrik ederim canım hayırlı olsun
Bende cok şaşkınım baya baya iki bebek gördü doktor hatta inananmadim tekrar tekrar sordum o da inanamadi bu zamana kadar nasil görülmedi diye
Teşekkürler canimm
Ayyy ne büyük sürpriz.Hayirli olsun canım.Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi.
Benim 5. Haftada ilk ultrasona girdigimde 2 kese görüldü.6. haftada kesinleşti ikiz olduğu.
Bazen ikinci kese diğer kesenin arkasına saklanabiliyor, ondan belli olmayabiliyor
Daha neler duyacaz büyük sürpriz ama bu da ya
Valla buyuk şok yaşadigim icin soramadim 28inde tekrar randevum var bakalim tekmi çiftmi
Sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez.Gercekten sizin için büyük bir şok olmuş.
Hayırlı olsun çok güzel bir haber olmuş
Tebrik ederim bizim de sonradan ikiz olduğu ortaya çıktı sağlıcakla gelsinler inşallah