Kızlar ıkız hamıleyım ama başından bu yana hıc mıde bulantısı yasamadım 11 hafta 4 dıgeri 12 haftalk aranızda mıde bulantısı olmayan varmı cıft yumurta ıkızlerım ama cınsıyetlerı cok merak ediyorum kacıncı haftada ogrendınız
@Sadiye_34 Aramıza hoş geldin hayirli olsun bebişlerin bazı anneler varki mide bulantısı yaşamıyorlar belki sendede öyle olur
Aramıza hoş geldin ilk hamileliğim de ilk 3 ay her gün en az 2 defa kustum ama simdi ki hamileliğim de 14 haftalık iken bir kez kustum şuan 35 haftalığım toplamda en fazla 5 defa belki kusmuşumdur her hamilelik farkli oluyor aynı bedende 2 farklı gebelik geçirmiş oldum eğer doktorunuz ozellikle bir durum belirtmemişse çok normaldir
hayırlı olsun bebişlerin
Kusma bulanti olmayinca erkek diyorlar)) sag salim gelsinler
Bedenimizle veya gebeligimizle alakalı bence tabiki benim ilk tecrubem ikiz hamileyim 13 haftaya kadar belki günde 3 defa kusuyordum sürekli midem bulaniyordu 13 haftadan sonra yavaş yavaş geçti ikiside erkek belki ikiz olduğu içindir bilmiyorum ayyy Allah korusun kızlarda daha çok oluyorsa düşünmek dahi istemem
Kızlar 9 ay boyunca kusturuyor anneni pişman ediyorlar)) Benim kız akıllı çıktı
Hiç alakası yok benim oğlum olcak şamar oğlanina çevirdi beni iflahımı kesti valla
4 aya gelene kustum ikiside erkek
Evet doktor bıri 100 de 100 erkek dedı digeri bacak arasnı kapatıgı ıcın bısey dıyemedi ama erkege benzıyor dedı bakalm yarın kesın bılgı vercek gosterirse
Tesekkur ederım hosbuldum
Merhaba benimde 1 hafta arayla yumurtlama olmuştu şuan 2. Kese gözüküp göükmeyeceğini bekliyoruz. Acaba beta artışının nasıldı. Benim beta artısı ilk günlerde her gün 2 katına çıkıyordu