İkiz gebelık

Kızlar ıkız hamıleyım ama başından bu yana hıc mıde bulantısı yasamadım 11 hafta 4 dıgeri 12 haftalk aranızda mıde bulantısı olmayan varmı cıft yumurta ıkızlerım ama cınsıyetlerı cok merak ediyorum kacıncı haftada ogrendınız

1 Beğeni

@Sadiye_34 Aramıza hoş geldin hayirli olsun bebişlerin :ribbon:bazı anneler varki mide bulantısı yaşamıyorlar belki sendede öyle olur

Aramıza hoş geldin ilk hamileliğim de ilk 3 ay her gün en az 2 defa kustum ama simdi ki hamileliğim de 14 haftalık iken bir kez kustum şuan 35 haftalığım toplamda en fazla 5 defa belki kusmuşumdur her hamilelik farkli oluyor aynı bedende 2 farklı gebelik geçirmiş oldum :cherry_blossom: eğer doktorunuz ozellikle bir durum belirtmemişse çok normaldir :heart: hayırlı olsun bebişlerin

Kusma bulanti olmayinca erkek diyorlar)) sag salim gelsinler

Bedenimizle veya gebeligimizle alakalı bence tabiki benim ilk tecrubem ikiz hamileyim 13 haftaya kadar belki günde 3 defa kusuyordum sürekli midem bulaniyordu 13 haftadan sonra yavaş yavaş geçti ikiside erkek belki ikiz olduğu içindir bilmiyorum ayyy Allah korusun kızlarda daha çok oluyorsa düşünmek dahi istemem :grin::grin:

Kızlar 9 ay boyunca kusturuyor anneni pişman ediyorlar)) Benim kız akıllı çıktı:relieved:

Hiç alakası yok benim oğlum olcak şamar oğlanina çevirdi beni iflahımı kesti valla :joy::joy::joy:

4 aya gelene kustum ikiside erkek​:rofl:

Evet doktor bıri 100 de 100 erkek dedı digeri bacak arasnı kapatıgı ıcın bısey dıyemedi ama erkege benzıyor dedı bakalm yarın kesın bılgı vercek gosterirse

Tesekkur ederım hosbuldum :pray:

1 Beğeni

Merhaba benimde 1 hafta arayla yumurtlama olmuştu şuan 2. Kese gözüküp göükmeyeceğini bekliyoruz. Acaba beta artışının nasıldı. Benim beta artısı ilk günlerde her gün 2 katına çıkıyordu