İkiz gebeliğim var sizler ne zaman alisverise başladınız ? Acele etmek istemiyorum aslında ama erken doğum riskinden dolayida stres altındayim ikiz gebelik yaşayan ve alışverişe ne zaman basladiniz
Ben baya erken başladım 10 11 hafta gibi ufak tefek şeyler alıyordum sonradan ikiz olduğunu öğrendim 12. Haftada ve ara ara hoşuma giden uygun fiyatlı olan indirime giren ihtiyacım olan herşeyi aldım. İyikide öyle yapmışım 17. Haftamda serklaj oldum ve ayağa kalkmam yasaklandı 24. Haftada hastaneye yattım 29. Haftada çıktım. Bugün 31 hafta olduk ve kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyip hazırladık. İyi ki son ana kadar beklememişim diyorum şimdi yoksa kendim bir şey alamayacakmışım ancak internetten alırdım. Gerçi böyle de%80 internetten alışveriş yaptım ama olsun. 10 11 hafta da çok erken ama bana sorarsan çokta son haftalara bırakma derim. Son 1 haftadır ayaklarım öyle çok şişti ki evin içinde bile zor yürüyorum vücudum çok ağırlaştı kendi kendime yatakta sağdan sola bile dönemiyorum. Bunları da göz önünde bulundur bence.