İkiz gebeliği olan varmı 🤗

Kimler ikiz bebek bekliyor ve nasıl geçiyor hamileligi bilgi verirseniz sevinirim

1 Beğeni

Ben Allah nasip ederse ikiz bebek bekliyorum.Cift yumurta ikizleri.27. haftadan sonra sıkıntılar başlıyor maalesef.

1 Beğeni

Bende cift yumurta ikizlerimi bekliyorum.25.haftadayiz.Cabuk yoruluyorum nefes darligi ve agirlasma basladi.Allah yardimcimiz olsun

2 Beğeni

Allah yardımcınız olsun kızlar benim daha okadar olmadı ama şimdiden zorluklarını yaşıyorum. Verebileceğiniz tavsiyeler varmı peki ?

1 Beğeni

@ikiz-bebek grubumuz var, istersen grup adına tıklayıp katılabilir onlarla özel konular oluşturabilirsiniz

AMİNNN AMİNNN İNŞALLAH :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: 30+3haftalik olduk ama gerçekten çok zor.Ozellikle rahime baskı yaptı için yatarken kalkarken yatakta sağa sola dönerken kasik ağrılari.Şuan görseniz 9 aylık gibiyiz maşallah.Rabbim cumlemizin bebeklerini sağlıkli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Maşallah az kalmış sizinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah :hugs: benimde çift yumurta ikizi şuan birazcık düşük riskim varmış oyuzden yatak istirahati yapıyorum umarım herşey yoluna girer benimde şimdiden kasık ağrım çok oluyo :palms_up_together:

Bunları okuyunca acaba ikiz mi dedim benimkide​:woozy_face::woozy_face:31+0 bugün. Göbeğim uzaklardan seçilebilecek kadae ilerde. Geceler zorlamaya başladı ama içerde bi minnak var. Acaba diyorum diğeri arkada kaldı da göremediler mi​:laughing::laughing::laughing:

2 Beğeni

Maşallah :hugs: ilk zamanlarda illaki gözükürdu o canım yani çift yumurta olunca mesela iki kese gozukuyor benim öyle olmuştu sadece kese gozukuyordu sonra içleri dolmaya başladı :hugs:

Öyle ya zaten tek hissediyorum hareketi. Teker teker gelsinler​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: evde de 2 var zaten. Rabbim sizlere kolaylık versin. Beraberce büyüsünler sağlıkla.

1 Beğeni

Kızlar bnde çok istiyordum ikiz gebelik rabb’im bıtane verdi elhamdülillah çok şükür ailede ikiz varsa ikizlerin oluyomuş varmı ailenizde ikiz yaşayan merak ediyorum :roll_eyes:böyle birşey ne kdr doğru

1 Beğeni

Canım 31 haftaliga kadsr çoktan görünürdü.İnsallah birdaha hamile kaldığında ikizlerin olur.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Benim ananem babanem tek yumurta ikizleri.Esimin tarafındada var ikiz.Yani Allah’ın takdiri diyelim.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimkiler de çift yumurta ikizleri biri kız biri erkek :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:4. Aya kadar çok şiddetli mide bulantısı yaşadım hatta 7 kilo verdim ama şu an 20+3 bu aralar dadoymak bilmiyorum​:joy::joy:aşırı iştah artışı var sürekli ağzıma bir şey atma isteği geliyor ve bu omega 3 beni mahvediyor artık bu vitamin takviyelerini doğana kadar mı kullanıyoruz bilginiz var mı

2 Beğeni

Tatlım evet doğuma kadar vitaminlere devam.Bende senin gibiyim sürekli ağzım biseyler arıyor.Bol su içmeyi ihmal etme.Bide bende şuda oluyor.Bir anda acikiyorum ve elim ayağım boşalıyor.Yani ikiz bebek kolay değil.Bizim yediklerimizi içerde sömürüyorlar ve biz anlık acikiyoruz :grinning::grinning::grinning:

1 Beğeni

Aminn canım teşekkür ederiz :hugs:

Evet ailede varsa ihtimali çok yüksek benim annemde ablamda ikiz düşük yapmışlar ailemizde varmış yani :hugs:

1 Beğeni

Ya kızlar benimde çok fazla bulantım oluyor çok fazla kusuyorum hatta şuan da da düşük riskim var biraz kusmalardan kaynaklı büyük ihtimalle çünkü kendimi zorlamadim sadece bulantılar beni mahvetti Dr zofer diye bı hap verdi onu kullaniyorim şimdi o baya iyi geldi varmı kullanan

Mrb ikiz anneleri ben 27haftalik hamileyim çift yumurta ikizi benim bebekler daha bir kilo degiler 700gr diğer 850grm normalmi acaba yoksa azmi

1 Beğeni

Canım zaten ikizlerde biri muhakkak ötekinden düşük kiloda oluyor.Bol bol muz,kefir, kaşar peyniri, süt ürünleri,ceviz fındık tüketmeye çalış.Bunlar bebeğe çok güzel kilo aldırıyor.27. haftadan sonra kilo alımları artıyor.