Arkadaşlar , ikiz gebelikte normal doğum sizce yapılmalı mı ? Sakıncalı mı?
Doktoruma sordum ilki normal doğum yine olur mu dedim imkansız değil ama çok zor dedi. Bebeklerin ikisi de baş geliş olmalı kiloları normal doğumu kaldırabilecek kadar olmalı dedi. Açıkçası doktorum çokta önermedi.
Genellikle ikizlerde sezaryen oluyo diye biliyorum
@Aysemzhl merhaba aramıza hoş geldiniz ikiz doğumları genel itibariyle sezaryen oluyor
Teşekkür ederim, benimde oğlum şuan 2 yaşında normal.bir doğum yaptım şuan da ikizlere hamileyim fakat sezeryan doğum yapmak istemiyorum, normal doğum mümkün mü die sormak istedim sizlere
Hoşbuldum sizleri tanımak beni çok mutlu eder arkadaşlar
@Aysemzhl 2 yaşında çocuk ve ikizlere hamilesiniz maşAllah inşaAllah mümkün olur normal doğurursunuz diye temmeni edelim o zaman Bilmukabele
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
İkiz gebeliklerde riskli bulunuyor genelde ve önerilmiyor. Ben de sezaryen öneririm
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için Benim doktorumda tam aksine ilkini normal doğuma musaitsin ısrarla normal doğurmami istemişti ve normal doğurdum iyikide öyle olmuş bunuda öyle isterim ama tabiki ikiz olduğu için biraz tedirginim riskli olabilir evet
Tşk ederim canım , valla bizede supriz oldu bebek istemekte kararsizdm kısmet hamile kaldım üstüne birde ikinci suprizi yaşadık ve ikiz gebeligim oldu