İkiz bebek

Merhaba arkadaşlar İkiz bebeklere hamileyim doktorum 17 haftada bebeğim birinin gelişemediğini söyledi 14. Haftayla. Uyumluymuş engelli doğar yada kalbi durur diyorlar aranızda bunu yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. :pray:

5 Beğeni

Rabbim acil şifa versin bir perinatoloji uzmanına da görünün isterseniz tek doktorla kalmayın

3 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Bence farklı bir doktora daha görünün, belki başka bir fikir sunar size :pray:

3 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Bence farklı bir doktora görün o ne söyleyecek belki farklı bir şey söyler Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle birlikte :palms_up_together:t2::two_hearts:

2 Beğeni

Merhaba @Sultan7 hoşgeldiniz :bouquet: @ikiz-bebek siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Tek yumurtami çift yumurta ikizimi sizin

Çift yumurta

Çift plesanta taşiyor o zamn gerekli takip yapilirsa öyle bir durum olmaz korkma

1 Beğeni

Ayni durumu yasıyorum 20 haftalik tek yumurta ikizlerine hamileyim biri tam haftasina geldi digeri ondan 9 gun geri doktor boyle devam ederse zayif olan bebeği sonlandirmamiz lazim diğer bebegin sağlıgi için dedi ne yapacagim bilmiyorum

1 Beğeni

İçinizi ferah tutun 3 haftadan daha fazla geriliklerde büyük problem yaşanıyormuş ama ikizlerde biri herzaman daha küçük doğuyormuş. Ben çok fazla doktora danıştım. Herkes çok farklı şeyler söylüyor umarım bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın

1 Beğeni