İkiz bebek sendromu

Evet ikiz bebeğim yıllar sonra normal yoldan olucagi hiç aklıma gelmemişti bir mucizeydi .Tam her şey yolunda derken büyük bir sınava tabi tutulduk isyan etmedik şükrettik vardır hayır dedik .Ama yaşadıklarımız ağır bebeklerden biri ödem yapmış bütün vücudu onun için iyi konuşmuyorlar perinotoloji bu işlem hızlı bir şekilde bir bebege düşürülmeli diyor yasadiklarimizi anlatamam kafam darma daginik ne olucak çok merak ediyoruz her gün dua edip bir mucize gerceklesin iatiyoruz .

1 Beğeni

Çok üzücü bir olay :pleading_face: Allah sabırların en güzelini versin inşallah :pray::heart:

Öyle bir şey olursa tutunacak bir bebeğiniz daha olacak en azından, size en güzel teselli o olur belki :pensive:

1 Beğeni

Rabbim dualarınızı boş çevirmesin her şerde hir hayır vardır bazen Akışına bırakmak gerek zira Yaratanın izniyle oluyor herşey :palms_up_together:

1 Beğeni

Kaç haftaliksiniz ben de kaybolan ikiz sendromu yaşadım ikinci kese sonradan oluştu ama gelişmedi kalp atışı duyulmadı biz çok üzüldük ama doktor tutunsaydi seçim yapmak zorunda kalabilirdin hayırlısı olmuş dedi Rabbim size de hayırlı kapılar açsın doktoruna guvenmelisin sana ve diğer bebege zarar veriyorsa zor biliyorum ama müdahale edilmeli Rabbim Yar ve yardımcınız olsun

1 Beğeni