Pratik ve hafif kullanışlı birşey arıyorum. Kesinlikle önlü arkalı istemiyorum yan yana kullandığınız memnun kaldığınız model varmı
@ikiz-bebek anneleri siz hangi bebek arabasını tercih ettiniz? Foto atar mısınız?
Ben tek tek alıp aparatla birlestirecegim. Yanlı olanlar arabaya koymasi ve toplu bir yere girmesi problem. Zaten tek basima bi yere cikmayi dusunmuyorum. Ancak buyudukten sonra tek basima cikabilirim ondada aparatla birlestiririm. Ama yanimda esim varken biri ona biri bana diye dusundum cok fazla araştırmaya girdim. Bir de yan yana olanlarda dogduklarinda pusetli kullanamiyorsunuz sanırım pusetli olani hiç görmedim o yuzden ne alt ust olani ne de yan yana olani tercih etmeyecegim. Bir ikiz annesi vardi instagramda gördüm ondan esinlendim açıkçası.
Önlü arkali neden dusunmuyorsnuz benim aklimda o var acikcasi
Ayrı ayrı olan birleştirip ayrılanlar genişlik olarak çok fazla ve kapanıp açmak hiç pratik değil önce aparatı sök sonra bir tanesini kapat sonra diğerini bana hiç mantıklı gelmiyor. Yan yana olanlar evet pusetli değil ama pusetsizde kullanabilirsin kademeli yatak oluyor eskiden yeni doğanlar içinde puset yokken normal bebek arabasına konulabiliyorfu şimdi pusetsiz kullanılamaz algısı oluşmaya başladı… Tabikide herkesin kendi fikri düşüncesi bizim ailede ikiz çok olunca neyin daha pratik ve kullanışlı olduğunu bizzat gördüm
Önlü arkalı su sebepten sevmiyorum ilerki zamanda sorun yaratıyor biri önde durmak istiyor diğer arkada oturmak istemiyor bir yerde yan yanayken yemek yedirmek kolay oluyor ve önlü arkalı olunca hakim olamiyorsun ve daha küçük oluyor ilerki zamanda çocuğu kucağı alıp üste koymakta zor önde oturan bir tık aşağıda olduğu için ayakları yere değiyor yengem kullanmıştı gerçekten hiç memnun değildi kendimde gördüm o yüzden hiç düşünmüyorum…
Teşekkür ederim