İkiz anneleri

Merhaba 26. Haftadan selammmm Kimler ne durumda . Aynı haftalarda olan kişiler var mı :blush:

@ikiz-bebek size yeni arkadaş geldi :slight_smile: Hadi bir merhaba diyelim, hoş geldin canım.

Hoş buldum :blush:

Merhaba bizde 26 +2 olduk cok şükür

İlk defa kendime yakın ikiz birisini buldum :blush:

1 Beğeni

Bebeklerinizin kilosuyla alakali bilginiz var mi 25 haftalikken 755 745 dedi bu haftalardan sonra aradaki fark acilacak dedi doktorum

Bende 22 haftalik Ikiz gebegim

Ayy maşallah ne güzel

Doktorum cok kilo almasini istemiyor zaten 55 kilo oldugum icin seker yükleme testi istemedi ama tuzu ve sekeri yasakladi meyvelerden de sekerli olanlar yasak bende kirmizi erik yesil elma nar ceviz yiyorum ara ogunlerde

Merhabaaa bizde 30+5 olduk

merhaba bizde 20 haftalık olduk

Hanımlar ya nasılsınız bnm mi çok kötüyüm herkesmi öyle 30+4 haftaligim ama sanki daha fazla dayanamıyorum

Neden dayanamiyorsunuz sikayetiniz nedir ben 26 haftaligim ama cok sukur oyle dayanamayacak durumda degilm sadece arada sirt bel agrisi oluyor birde dis eti kanamalarim basladi onun disinda cok belirgin bir sikintim yok cok sukur ama siz 30 haftalik olmuşsunuz maşallah belki ileriki zamanlarda bende oyle olurum

En önemlisi geceleri uyuyamıyorum nefesim daralıyor ayakta kalamiyorum biraz kaldım mi sanki adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor.midem eksiyir herşey var.bn de 28 e kadar iyiydik ama son iki haftadr gercktn çok zorlanmaya başladım bı yandan erken doğmasın diye dua ediyorum bı yandan artk doğsa da bitse diyirm

Benim de 33+1 oldu. Bende o haftalarda senin gibiydim şimdi de benim şikayetlerimin biri bitiyor biri başlıyor git gide daha zorlanıyorum ama biraz daha zamanına yakın doğum olsun diye bol bol dinleniyorum

1. Haftadan selamlar kızlar ayakta azcik fazla dursam belim ağrıyor sürekli yatsam kaburgalarim batıyor uyumak zorlaştı nefesim tıkanıyor Geceleri daha zor geçiyor ayak kiramplari kasilmalari beni mahfetti Gece olunca Allah’ım dogsunlar diyorum Sabah kalkınca Allah’ım 1 hafta 1 hafta daha dursunlar diyorum

Kızlar sizin bebislerin kiloları nasıl bana birini asistan soru sorunca unuttu diğerine pozisyonu çok doğru ölçüm vermez dedi önce 1900 sonra 1700 dedi hangisi doğru pek anlayamadım

Rabbim gucumuzu kuvvetimizi artirsin inşallah bebeklerimize saglik bize de tasima kolayligi versin zamaninda gelsinler inşallah cektiklerimize degecek kucagimiza alinca :smiling_face_with_three_hearts:

Şuan yazdıklarınızın aynısını bende yaşıyorum inşallah bu şekilde bitiririz hamileliği ya

1 Beğeni

Amin inşallah