İkinci sezeryan

Kızlar merhaba ikinci sezeryani olacağım arada 2 yıl var çok mu ağrılı geçiyor 2. Sezeryan

Sezeryan sonrası normal doğum araştırdın mı hiç bende 2.sezeryan olacak ama normal doğum yapmak isterdim

İki sene arayla normal doğum önermiyorlar arası en az 5 yıl olmalı diğer türlü anne ve bebek tehlikeye giriyor rahim yırtılması ve iç kanama oluyor. Benim de ilk çocuğum iki yaşında şuanda bende ikinciye hamileyim

Ben 18 ay diye biliyordum

Ya benimde oğlum 19 aylık daha. 35 haftalık hamileyim. 3 hafta sonra doğumum var ikinci sezaryen olacak. Ben de gerginim biraz. Nasıl geçecek bilemiyorum

Önermedi doktorum maalesef

Sağlıkla kucağına alırsınız inşallah benim haftaya doğum var

Haftaya Perşembe yatisim var cuma doğum inşallah ben sonuçları haber edeyim :slightly_smiling_face:

Hayrı ile gelir inşallah. Sorunsuz bir doğum olur. Sağ salim alırsın meleğini kucağına :smiling_face_with_three_hearts: Önce toparlayın iyi olun da sonra vakit bulursanız yazarsınız önemli değil. İnşallah hızlı iyileşirsin. Allah yardımcın olsun :smiling_face:

Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah :folded_hands:

Amin inşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız

Kızlar 1 normal doğum yaptım 5 sezeryan doğum yaptim şimdi 6 ci sezeryan doğum yaptim dün saat 15 TE alındım 5 çıktım tüpler baglandi cinsiyet kız :smiling_face_with_three_hearts: :palms_up_together: Allah herkese nasip etsin

6 sezaryan sonrası yasakmi tüpleri baglattiniz acaba ?

Benim de kızım 19 aylık ve 35 haftalık hamileyim normal doğum benim ki 36’dan sonra doğumu başlatan yöntemleri uygulamaya başlayacağım.

Ya aynı gidiyoruz desenize belki sizin doğumda 3 hafta sonra başlar.. Tekrar kız mı geliyor erkek mi? Sağlıkla doğar inşallah :smiling_face:

Amin hepimizin inşallah :cherry_blossom: Aynen :smiley: İlkin de 37 hafta da doğum yaptım bunda bilemiyorum artık erken mi gelir geç mi 2. Bebeğimin cinsiyeti erkek sizin ki ne :blush:

Benimki de erkek.. Allah hepimize sorunsuz bir doğum süreci ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Gerçekten çok gergin, acı dolu bir süreç. Fakat sonuna kadar değer… İlk bebekte bu kadar heyecanlı değildim. Belki de ilk diyeydi. Anneliği bilmiyordum daha. Ama şimdi nasıl bir şey olduğunu bildiğim için ikinci bebeğim beni çok heyecanlandırıyor. Bir an önce çıksa da tüm hayatımı ona adasam diyorum :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

Amin inşallah :cherry_blossom: gerçekten de aynı düşüncedeyiz bende öyle düşünüyorum ilkinde tecrübesiz ve acemiydim bişey bilmiyordum ama 2.e karşı çok heyecanlıyim bir yandan da korkuyorum tabi doğum odasına alindigimda kızımı ardıma biraktigimda bebeğim doğduğunda..

Allah hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah​:rose:

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :heart:

Amin inşallah çok teşekkür ederim :cherry_blossom: