İlk çocuğum 7 yaşında we sezeryan doğum yaptım şimdi 8 haftam dolmak üzere hamileyim yine sezeryan doğum yapacağım Allahın izniyle we korkuyorum ilk sezeryan yaramı etkilermi ikinci doğumum hiç bir bilgiye sahip değilim başından geçen war mı
Merhaba canım aramıza hoş geldin. İlk sezaryen üzerinden 7 yıl geçmiş. Bence bir sorun olmaz. 2 - 3 yıl ara ile üst üste sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarımız var.
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Merve46 sezeryan ile ilgili bilgim yok olan arkadaşlar yardımcı olucaktir sana canım
Sezeryan ardindan bir bucuk sene gecmeden dogum yaptim paniklemene gerek yok. Hatta sevin bence
Hoş geldin @Merve46 bi sorun olmaz hemde 7 sene keçmiş.
Çoğu kadın çocuğu 2 yaşındayken bile doğuruyor.sezeryanle ikinci kez
Ablam da oğlu 1 buçuk yaşındaydı ama sezeryanle doğurdu bi sorun yoktu
Hoşbuldum çok teşekkür ederim hepinize we ilginize, rahatladı içim biraz daha psikolojim çok bozulmuştu durduk yere fakat 7 yıl geçti aradan yaramın halâ hassas olması we arada bir ağrıyor olması normal mi peki hamileliğimden beri de sıklaştı hassasiyetim arttı sezeryan yaramda ben çok sıkıntıya girdiğimden mi psikolojik olarak böyle hissediyorum yoksa
Psikolojik olabilir canım bende 10 yıl sonra ikinci sezeryanımı oldum inan hicbirsey olmuyor önceki yaran coktan iyilesti ki şartlar el verirse normal doğum bile yapabilirsin
Merhaba @Merve46 hoşgeldiniz artıık günümüzde sezaryen sonrası normal doğumu destekleyen hekimler de var benim gibi içinizde ukte varsa diye belirtmek istedim. Sezaryen yaranız çoktan iyileşmiştir sağlıkla gelsin minik yavru
Hepinize çok teşekkür ederim ben bu programı yeni indirdim we çok güzel faydalıymış bi de tam bilmiyorum çözmeye çalışıyorum kullanmayıda programı soracak sorumda o kadar çok ki bi de kahramanmaraşta olan arkadaş lazım bana çünkü bir hastane we iyi bir doktor önerisine ihtiyacım war
O zaman seni @maras-anneleri ile tanistiralim onlar sana yardımcı olucaktir
Merhaba 7 yil Geçmiş Bence endise etmeyin Ben 3 yil Önce sezaryan Olmusum Simdi 3 Ocak 2 ci kez sezaryan Olucam Allahin İnzi ile Doktorum Bakdi dikis yerim falan Qayet iyi Çok sukur Ve Sezaryan Arasi ele normelde 3 yil ve ya 4 yil Aralikda olmalidi sizde Baya ara vermisiz merak etmeyin endise etmeyin İyi Olucak Hersey
Katıldım ama nereden gireceğim nasıl yapacağım bulamadım programı yardımcı olur musunuz
Üstte fotoğrafinin yanında hamburger gibi üç çizgiyi tıkla mesajlar bölümünde gruplar var tıkla ve mesajlasmaya başla @Merve46
Ekran fotoğrafi ile anlatmak isterdim ama telefonum bozuk ufak oğlumun telini kullanıyorum onunda ses tuşu vs kırık o yüzden yazarak anlattım kusura bakmayın
Estağfurullah gerçekten çok ilgilisiniz
Rica ederim canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ayrıca Yardımcı olabildiysem çok mutlu oldum
Çok teşekkür ederim
Benim ablamın 4. Hamileliği 7 aylık bebeği var hepsi sezaryenle olmuştu bu da öyle olursa bir sıkıntı olurmu bilgisi olan yzabilir mi?
Benimde Allah izin verirse 4.hamileligim.ve sezaryen doğum olacak inşallah sıkıntısız olacak inşallah doğumlarimiz