İkinci Bebeği ne zaman düşünüyorsunuz?

Kızlar 2ci gebeliginizi ne zamana düşünüyorsunuz?ben 5,6 sene falan sonraya dusunuyorum inşallah.hem hamileligim zor geçti diye hemde ikinci bebek dogunca inşallah ilk bebeğimi rahat terbiye edeyim diye hemde buyusun ikinci bebişi kıskanmasıj diye…siz ne zaman dusunuyorsunuz peki?:wink:

3 Beğeni

:rofl::rofl: ben ikinciyi düşünmüyorum. Atanırsam ya da çok çok param olur da harcayacak yer bulamazssam ikinci bebeği yapabilirim. Ama o zaman da ben kesin bir sürü sokakta bakıma ihtiyacı olan hayvanlara parayı harcarım. Bebek yine kalır :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

8 Beğeni

Evet maddi durum onemli ikinciyi yapmak erken daha bencede.once Maddi durum duzelmeli sonra …Allah yoluna koyandır şüküraddi durumumuz bizimde yetməz ikinciye.allah yardımcımız olsun ehpimizin.ikinci bebişide alalım kucagimiza.
Ama bir söz varki her çocuk kendi bereketi ilə geliyor.bebek olduktan sonra zenginleşen Maddi durum çok iyi diyen anne babalarıda çok duydum ,buda kulağımıza küpe olsun​:wink::rose::pray:

2 Beğeni

Ben de şunu bir dogurayim derdindeyim :joy::joy: şaka maka ben de 4 sene sonra düşünüyorum. Aralarında 4 er yaş olması iyi oluyor kardeslerimden biliyorum :sweat_smile: Tabi hamileligimin ilk aylari zor gecti onu da unutmam gerek :joy: bu arada Allah izin verirse 3-4 cocuk düşünüyorum. Ben çocuğun bereketiyle geldigine hep inanirim :hugs:

1 Beğeni

Şuan düşünmüyorum çünkü bir insan yetiştirmenin sorumluluğu çok fazla ama olurda istersem aralarında çok yaş farkı olsun istiyorum 7-10 yaş

4 Beğeni

Benimde hamilelik zor geçti diye daha 5 sene sonra falan dusunuyorum inşallah :smile::pray:ama o kadar güzel duyguki…insana unutduruyor.ve insan yenidən hamile kalmak istiyor

1 Beğeni

Valla benim hamilelikte en sevdiğim sey regl olmamak :sweat_smile: çünkü benim çok ağrılı geçiyor. İlac alsam da ilk gün benim için yatak tuvalet arası bi döngü oluyor :expressionless: Bir de insanlar gerçekten hamilesin diye 2-3 kat daha fazla değer veriyor, önem gösteriyor o da çok hoşuma gitti :sweat_smile:

3 Beğeni

Ben vajinismus tan sonra hamile kaldığım için 6 yada 7 tane düşünüyorum ve 3 yada 4 yaşına gelince bebeğim imsaallah

1 Beğeni

Ben bebişim iki yaşına filan geldiğinde düşünüyorum 2,5 yaşındayken olmuş olsa yaklaşık 3,5 yaşında da doğum olur. Tabi herkes sen bi karnındakini doğur ikinciyi düşünmekten vazgeçeceksin diyorlar ama ben çocuğumu tek büyütmek istemiyorum herşeyini paylaşabileceği omzuna yaslanabileceği bi kardeşi olsun. Sonuçta ne kadar arkadaş gibi yaklaşıyor olsakta herşey anne babaya anlatılmıyor onunda güvenebileceği biri olsun hayatında

4 Beğeni

Ben bebişim 35 yaşına falan gelince torun düşünüyorum hahahah​:joy::joy::joy:

5 Beğeni

Birinciyi 21, ikinciyi 25 yaşında doğurdum. Benden bitti, kotamı doldurdum. Üçüncü ancak bir köpüş ya da kediş olur :joy:

5 Beğeni

Ayy inşallah o da olacak​:heart_eyes: İlerde bir tane köpüşünüz olur, Rüya kuş kedi sevsin diye de bize gelirsiniz​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Bayılır zaten :joy::rofl: @duygugillerdenbiri

2 Beğeni

Bende 2 sene sonra isdiyorum amma eşim tez vakitde isdiyor birci bebiyimiz olsun tez vikitdə ikinciyə hamilə qalmağımı isdiyor

2 Beğeni

İlkinde kapanış yapan biz :rofl: @İlknur hele Allahın izniyle ilkini doğurup büyütelim de delirmeden ahahaha

2 Beğeni

Ya aynenn bana yeter :sweat_smile::sweat_smile: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :pray::smiling_face:

2 Beğeni

İkinci bebeği kızım büyüsün inşallah birden sonrası Allah’a kalmış

1 Beğeni

Merhaba azarbaycanlimisin canim Kaç haftalik Hamilesin

2 Beğeni

hamileligim cok zor geciyo valla sanirim ikinciyi yapmam dogumdan sonra ekonomik olarak da rahat hissedersem hemen ikiyi yaparim cok beklemem sanirim

3 Beğeni