Kizlar 10 haftalik gebeyim daha ikili test falan yaptirmadik doktorum fta dna testini söyledi 11 milyar fiyati cocukta olusabilecek tum hastaliklari yuzde 99 seklinde soyluyormus sizce ikili testmi yaptirsam yoksa fta dna testimi karar veremedim
canim ben direk nipt dna testi yaptirdim cunku dogruluk orani yuzde 99 bunu 1 sefer yaptiriyorsun kafan hamilelik biyunca rahat oluyor 2 li 3 lu 4 lu taramalara gerek kalmiyor birde diger taramalarin dogruluk orani yuzde 50 60 o yuzden dogru olmayan yanlis birsey cikipta hamilelik surecimi iskence ve moral bozukluguyla gecirmek istemedim eger maddi sıkıntın yoksa dna yaptir canim hersey net olarak cıksın canim
Fta testi detaylı ultrasonmu.
Çünki detayli ultrasondada herşeyi söylüyorlar bebekle ilgili. Ben gitmemiştim.
Yok canım 2’ si farklı şeyler. Detaylı ultrason farklı , gen tarama testleri farklı.
Özellikle bunu istemesinin bir sebebi var mı ? Direkt istemiş çünkü, örneğin 2’ li yapılır bir şüphe duyar ister. Yaş riski falan mı var.
degil canim dna testi kandan oluyor 1 tup kanla butun cocugun rahatsizliklari cinsiyeti herseyi yuzde 99 dogru sonuc veren bir tahlil yani butun taramalarin birlesmisi gibi düsün tek tahlil ve dogruluk orani yuksek olan bir test detayli ultrason ayri
Hayir 24 yaşındayim daha bebek de gayet saglikli ama icimizin rahat olmasi adina maddi durumunuz varsa yaptirin dedi
Tatlım, 2-3-4 lü dense fetal dna yaptırabilirsin. İkili risk oranı gösteriyor kesin sonuç vermiyor. Biz sormuştuk perinatoloğa yaptıralım mı diye hiç gerek yok dedi. Doktorada güvendiğimizden yaptırmadık.
Maddi durumun iyiyse bence yaptır bazı hastalıklar genelikle genle ilgili çıkıyor
Merhaba siz nerede yaptırdınız ve kaça yaptırdınız acaba
merhaba canim ben Ankarada 9000 tl ye yaptirdim 3.5 ay önce
Hangi firmaya yaptırdınız acaba
özelden göndereyim size