İkili test sonucuna doktorum orta risk çıkmış dedi. Kitaba bakarsak bu normal görünüyor dedi ama sen bebeğin genetiğinden yüzde 99 emin olmak istiyorsan amnion sıvısı veya fetal dna yaptırabilirsin dedi çok üzüldüm negatif sonuç çıkarsa eşim aldırırız dedi şuan içim içimi yiyor
Allah yardımcınız olsun öncelikle . Tarama testlerinin de yanılma payları var benim arkadaşıma da öyle dedikler down sendromu olabilir dediler detaylı ultrasonda herşeyin sağlıklı olduğunu gördüler. Başka bir hastaneye başvurun derim o da can sonuçta aldırmak hayatına kasdetmek aslında
Benim çok riskli cikdi
Yaşım 35 benim 2li tarama testimde down sendrom riski 143 kadında 1 olarak riskli çıktı 16.haftada amniyosentez sıvı alımı yapıldı karnimdan 10 gün sonra da sonuç çıktı şükür herşey yolunda şu anda 33+3 haftaligim dünya genelinde hastalıklı bebek riski arttığı için en ufak değer oynamasinda ihtimalleri gözönünde bulundurup herşeye hazirlikli olmanızı söylüyor doktorlar o yüzden amniyosentez sıvısı aldırarak içinizi rahatlatabilirsiniz inşallah sizlerin de benim gibi testleri sorunsuz tertemiz çıkar
Bugün perinatolojiye gittim bebekte kist varmış buda riski yükseltiyormuş 10 gün sonra bende sıvı testi yaptırıcam inş sizin gibi temiz çıkar
Aminn insallah güzel haberlerinizi alalım