@Serapanne Arkadaşımız yorum yapabilir
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
İnşallah olmaz ya bi anlık evet dedim evet yazdılar
- haftamda yaptırmıştım. 11-14 haftalar arasında yapılıyor
Aramıza hoşgeldin Gebeliğin hayırlı olsun
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bir zararı yok, kendi kararınız
Grafiginiz görünmüyor şuan şonuçlar sayim olarak çikmiş ama risk grubu değil şuan duzeyler rakamlar iyi
Sigara tek tük te olsa kullanilmiş sonuçta ve sigara ikili test sonucunuzu etkilemez plesantayi yani bebeğin beslendiği eşi etkiler bunun zararida 25 ile 30 hafta arasi kendini belli eder bebek gelişimi geriler plesanta etkinledigi için beslenemez ve buda sonuç olarak bebek beslenemedigi için gelişim geriligi erken dogum ve ölü dogumla sonuclanir herkeste boylemi olur derseniz bu değişebiliyo ama sigaranin etkisini zararini hepimiz biliyoruz sonuçta
Iyi akşamlar anneler Bugun ikili tarama testi yaptırdım. Sonucum yüksek çıktı. 33 yasındayım Doktor yasa bagli olabilir dedi. Bu durumu yasayan varmi
İkili testin doğruluk oranı düşüktür. Yaşınızda çok değil. Bence sadece ikili teste göre bir sonuca varmak doğru olmaz.
Bu sonuçlar, genel olarak düşük riskli bir gebelik olduğunu gösterir. Ancak, risk oranları sadece olasılıkları ifade eder ve kesin bir tanı koymaz. Bu nedenle, sonuçlarınız hakkında daha fazla bilgi ve rehberlik için doktorunuzla konuşmanız önemlidir. Doktorunuz, bu sonuçlara dayanarak gerekli gördüğü takip testlerini önerebilir.
Doğum evi alanım değil ama riskli dedi agrimayan basım bulanmayan midem ağrım çoğaldı stresten
Yaşınız 37 mi?
36ti yaşım
Risk var ama kesin bir şey dediğim söylenemez. 1:10 - 1:250 arasında olunca riskli demek ama illa genetik problem var anlamına gelmiyor.
Dikkat edersen combine risk değeri, cut-off değerinin altında diyor. Yani çokta güvenilir olmayan bu test sonucuna göre toplam risk ortalamanın altında. yani iyi bir şey.
Burayı bayadir takip ediyorum konu açmayı hiç beceremiyordum başardım bilgi sahibi olan çok anne var ben hiç anlamıyorum oyuzden attım yardıma ihtiyacım var ağlamaktan helak oldum cocugumu her şekilde kabul ediyorum vazgeçmem geçen sene bı dusugum var onu bile unutamıyorum rabbim saglikla dogmasini nasip eder insallah
İçini ferah tut. Ben olsam bu teste göre kendimi helak etmezdim
Allah razı azı olsun anlamadığım için kendimi maf ettim bugün