İkili Tarama Testi 👈

Bide bı bebiş 13 haftalık gözüktü bitanesi 12+2 dedi doktor.

1 Beğeni

Benim böyle çıkmıştı

2 Beğeni

Alla alla benim e-nabizda göstermiyor.Sadece free Beta hcg değerini gösteriyor,diğerlerini belge olarak yazmışlar.Okadsr aradım taradım bulamadim maalesef.:frowning::frowning::frowning:

1 Beğeni

Free beta hcg niz haftaniza gore gayet iyi endiselenmeyin

2 Beğeni

Rapor çıkmamış olabilir mi acaba ne zaman yaptırdın ikili testi

2 Beğeni

Çok şükür canım.Cok tşk ederim.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cuma günü yaptırdım.Hastaneden msj geldi tetkik sonuçlarıniz çıkmıştır diye.Bakalim hayırlısı inşallah diğer sonuçlarda da bir sıkıntı yoktur.

2 Beğeni

Yoktur canım bazen enabiz da tam çıkmayabilir için rahat olsun

2 Beğeni

Hanımlar ikili test üçlü test yaptirmasak bir sıkıntı olur mu?

1 Beğeni

Tamam canım tşk ederim.

2 Beğeni

Rica ederim canım :two_hearts:

1 Beğeni

Bu testleri yaptırmak isteğe bağlıdır, istersen yaptırmayabilirsin

1 Beğeni

Benimde böyle çıkmıştı

1 Beğeni

Kaçıncı haftada yaptın testi?

1 Beğeni

Siz kaçinci haftada yapmistiniz

1 Beğeni

Ben de yaptırdım doktorum sonuçlar güzel sadece demir eksikliğin var ilaç başlıcaz dedi

1 Beğeni

Arkadaslar merhaba, bu tarama testlerini başka hastanede nasıl yaptiriyirsunuz sistemde bana aynı ay içinde iki kere kadın doğum randevusu vermiyor. O yüzden ikili tarama testini yaptiramadim. Bu hafta doktora gidebilirsem ucluye giricem. Muayene özelde olucak. Taramayi devlette yaptırmak istiyorum nasıl oluyor randevu sisteminde

2 Beğeni

Özel ve devletin randevusu birbirini etkilemiyor canım bende detaylı ultrasonu devlette yaptırmıştım devlet hastanesine randevu alırken erken alman lazım en az 2-3 hafta öncesinden buldum ben çok dolu oluyo dr muayene olduktan sonra söyle istediğin testi o sana istem açıyor sistem üzerinden ona göre kan veriyosun ultrasona giriyorsun

1 Beğeni

Devlette yaptıracaksanız perinatoloji bölümüne randevu almaniz gerekiyor onada almak için kadın hastalıkları Dr perinatoloji randevu sistemini açması lazım randevu alman için

2 Beğeni

Kizlar ikili test sonucum bu.Bugun doktora gösterdim.Yaştan dolayı yüksek riskli dedi.3 seçenek sundu.1 seçenek bebeklerden sıvı alınması ve düşük riskinin olduğunu söyledi asla kabul etmedim.2.secenek özel labaratuvarda kan testi dedi.Ondada ikiz gebeliklerde %100 sonuç vermiyormuş,3 seçenekte bütün riskleri kabul edip kağıda imza atmak.Bende bütün riskleri kabul ediyorum dedim imza attım.Çünkü ense kalınlıkları normal dendi burun kemikleri normal dendi.Dusuk riskini kabul edemezdim.35 yaş üstü gebeler sanırım hep yüksek risk grubunda.Rabbim bebişlerimin sağlıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni