Bide bı bebiş 13 haftalık gözüktü bitanesi 12+2 dedi doktor.
Alla alla benim e-nabizda göstermiyor.Sadece free Beta hcg değerini gösteriyor,diğerlerini belge olarak yazmışlar.Okadsr aradım taradım bulamadim maalesef.
Free beta hcg niz haftaniza gore gayet iyi endiselenmeyin
Rapor çıkmamış olabilir mi acaba ne zaman yaptırdın ikili testi
Çok şükür canım.Cok tşk ederim.
Cuma günü yaptırdım.Hastaneden msj geldi tetkik sonuçlarıniz çıkmıştır diye.Bakalim hayırlısı inşallah diğer sonuçlarda da bir sıkıntı yoktur.
Yoktur canım bazen enabiz da tam çıkmayabilir için rahat olsun
Hanımlar ikili test üçlü test yaptirmasak bir sıkıntı olur mu?
Tamam canım tşk ederim.
Rica ederim canım
Bu testleri yaptırmak isteğe bağlıdır, istersen yaptırmayabilirsin
Kaçıncı haftada yaptın testi?
Siz kaçinci haftada yapmistiniz
Ben de yaptırdım doktorum sonuçlar güzel sadece demir eksikliğin var ilaç başlıcaz dedi
Arkadaslar merhaba, bu tarama testlerini başka hastanede nasıl yaptiriyirsunuz sistemde bana aynı ay içinde iki kere kadın doğum randevusu vermiyor. O yüzden ikili tarama testini yaptiramadim. Bu hafta doktora gidebilirsem ucluye giricem. Muayene özelde olucak. Taramayi devlette yaptırmak istiyorum nasıl oluyor randevu sisteminde
Özel ve devletin randevusu birbirini etkilemiyor canım bende detaylı ultrasonu devlette yaptırmıştım devlet hastanesine randevu alırken erken alman lazım en az 2-3 hafta öncesinden buldum ben çok dolu oluyo dr muayene olduktan sonra söyle istediğin testi o sana istem açıyor sistem üzerinden ona göre kan veriyosun ultrasona giriyorsun
Devlette yaptıracaksanız perinatoloji bölümüne randevu almaniz gerekiyor onada almak için kadın hastalıkları Dr perinatoloji randevu sistemini açması lazım randevu alman için