İkili Tarama Testi 👈

İnşallah Cansucumm çok teşekkür ediyorum verdğin güzel bilgiler için :white_heart::white_heart:

2 Beğeni

Merhaba arkadaşlar ikili test sonucu yorumlayabilen var mı aramızda şu şekilde tahlil sonucu

Malesef ben yorumalayamayacağım.Bende iki test yaptırdım sonuçlar iyi çıkdı çok şükür.Ama benimde bi anlayışım yok,doktorum baktı.Siz anlaya biliyorsanız ata bilirim foto.Benim test Azerbaycandan,Türkiyeye yollandı ordan geldi cvp.

1 Beğeni

Ben de yorumlamayı bilmiyorum doktorum risk düşük demişti.

Merhaba hanımlar İkili test yaptırdinız mı Test sonucunuz nasıl çıktı. Yüksek risk durumunda hangi yolu tercih ettiniz

1 Beğeni

Sukur cikti bir sıkıntı yok cok sukur inssllah kimsede olmaz :palms_up_together:

2 Beğeni

:partying_face::partying_face: hayırlı olsun Sağlıklı güzel ömürü olsun :palms_up_together:t2:

Biz ikili test için gittiğimizde ultrasonda ense kalınlığını biraz fazla gördüğü için ikili test yapmadı, fetal dna testi istedi. Malum hala sonuç bekliyoruz :woman_facepalming:

2 Beğeni

Ben de sizinle beraber bekliyorum :palms_up_together:t2::sparkling_heart: Bu hafta bitmeden inşallah güzel haberler alırsınız :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom: amin inşallah :pray:

1 Beğeni

Ben hicbirsey yaptrmadim hayirlisi olsun​:heart: saglikla gelsin bebeklerimz insalllahh

1 Beğeni

Merhabalar. Bugün bebeğimin ikili test sonucu çıktı. Yaştan dolayı riskli görünüyor . Fakat diğer kan değerlerim iyiymiş. Benim durumumda olan anne adayı var mı yada bu şekilde anne olan arkadaşım. Bebek için sorun olmaz demi.

2 Beğeni

Benim annem de son kardeşimi 35 yaşında dünyaya getirdi. Ona da yaştan dolayı riskli demişlerdi ama çok şükür sağlıklı doğdu

2 Beğeni

İnşallah benim bebeğimde sağlıkla gelir dünya ya :smiling_face_with_tear::cherry_blossom:

3 Beğeni

İnşallah gelir canım :palms_up_together: Allah büyük

Ense ve burun uzunluğu nasıldı?

2 Beğeni

Ense ve burun kemiği iyi olduğunu söyledi doktor . Yaş tan dolayı riskli dedi onda beklediğimiz bir durum du dedi. Allah ne yazdıysa o olacak her şekilde kabulumdur bebeğim :cherry_blossom::heart:

3 Beğeni

O zaman hiç korkmayın

2 Beğeni

İnşallah inşallah :heart::cherry_blossom: sizlerle konuşunca içim ferahliyor Allah razı olsun hepinizden​:heart::cherry_blossom::hugs:

2 Beğeni