İnşallah Cansucumm çok teşekkür ediyorum verdğin güzel bilgiler için
Malesef ben yorumalayamayacağım.Bende iki test yaptırdım sonuçlar iyi çıkdı çok şükür.Ama benimde bi anlayışım yok,doktorum baktı.Siz anlaya biliyorsanız ata bilirim foto.Benim test Azerbaycandan,Türkiyeye yollandı ordan geldi cvp.
Ben de yorumlamayı bilmiyorum doktorum risk düşük demişti.
Merhaba hanımlar İkili test yaptırdinız mı Test sonucunuz nasıl çıktı. Yüksek risk durumunda hangi yolu tercih ettiniz
Sukur cikti bir sıkıntı yok cok sukur inssllah kimsede olmaz
hayırlı olsun Sağlıklı güzel ömürü olsun
Biz ikili test için gittiğimizde ultrasonda ense kalınlığını biraz fazla gördüğü için ikili test yapmadı, fetal dna testi istedi. Malum hala sonuç bekliyoruz
Ben de sizinle beraber bekliyorum Bu hafta bitmeden inşallah güzel haberler alırsınız
Teşekkür ederim amin inşallah
Ben hicbirsey yaptrmadim hayirlisi olsun saglikla gelsin bebeklerimz insalllahh
Merhabalar. Bugün bebeğimin ikili test sonucu çıktı. Yaştan dolayı riskli görünüyor . Fakat diğer kan değerlerim iyiymiş. Benim durumumda olan anne adayı var mı yada bu şekilde anne olan arkadaşım. Bebek için sorun olmaz demi.
Benim annem de son kardeşimi 35 yaşında dünyaya getirdi. Ona da yaştan dolayı riskli demişlerdi ama çok şükür sağlıklı doğdu
İnşallah benim bebeğimde sağlıkla gelir dünya ya
İnşallah gelir canım Allah büyük
Ense ve burun uzunluğu nasıldı?
Ense ve burun kemiği iyi olduğunu söyledi doktor . Yaş tan dolayı riskli dedi onda beklediğimiz bir durum du dedi. Allah ne yazdıysa o olacak her şekilde kabulumdur bebeğim
O zaman hiç korkmayın
İnşallah inşallah sizlerle konuşunca içim ferahliyor Allah razı olsun hepinizden