İkili tarama testi ile cinsiyet

Arkadaşlar az önce sosyal medyada bi video ya denk geldim. İkili tarama testindeki hcg değeri ile cinsiyeti öğreniliyor diye . Kızım 16 aylık ve suan hamileyim 5 aylık erkek. Hcg ye baktım ikisi de tuttu. Başka iki arkadaşa da söyledim onlarda baktı onlarinda doğru. Eğer hcg 50 üstü ise kız 50 altındaysa erkek diyor videoda. Cinsiyetini bilenler teyit edebilir mi​:sweat_smile:

Ben bu testi yaptırdım ama sonuc için henüz hastaneye gitmedim ama e nabızda serbest beta HCG 17.9 yazıyor.sizin kızınızın ve oglunuzun değerleri kactı.Bir de kacıncı haftada yaptırdınız

Benim HcG 70gorunuyor :hugs: 34haftalik oldum kızım olacak insallah​:smiling_face_with_three_hearts: varsayıma göre tutuyor suan

1 Beğeni

Kızım 54 tü. Oglum da 20. 12. Haftada yaptırdım

Ben de 12+4 de yaptırdım 17.9 cıktı ama henüz doktora gitmedim

Bende 12 haftada yaptırdım 69.7 beta çıktı şuan 16 haftalık %99 erkek dedi

Bnmde 26 12 haftada yaptırdım suan 15 haftadyım bugun gıdıcem kızlar yazarım buraya

1 Beğeni

Bu değerler nası böyle çıkıyo benimkiler hep 3-4-5 haneli hiç 2 haneli bi sonucum yok :rofl: Eksik okumuşum gönderinizi ikili tarama testindek demişsiniz. İlk gebeliğimde ikili tarama yaptırmamıştım ben nipt test yaptırmıştım orda da var mıdır acaba

Merhaba ögrendiniz mi cinsiyeti

Gostermedı kızlar ya

Benimkinde 9.57 görünüyo kızlar niye bu kadar düşük

Hayırlısı olsun hic tahmin etmedi mi bir de sizin kesenin şekli nasıl

Hıc gostermedı ya tamamen bacaklar kapalıydı kese seklım oval atayım bakın ıstesenız

Erkek gibi geldi bana oyle hissettim