Merhaba arkadaşlar iki tarama sonucu biraz yüksek çıkmış ama doktor dediki bu sonuclarin doğruluk olasigi çok düşük oyuzden hiç dert etme bir problem olduğunu düşünmüyorum dedi içimi rahatlatmaya çalıştı. Perinotolojiye yönlendirdi. Sizlere de danışmak istedim varmı bu tarz bişi yaşayan
Çok şükür bende çıkmadı da tanıdığıma öyle dediler ama down sendromu falan olucak dediler çocuk sağlıklı doğdu çok şükür
Bende ilk gebeligimde yaptırmamıştik detaylı ultrason baktirmistik sadece ama bu sefer devlet hastanesi istedi yaptırdık oda %50nin biraz üstünde dedi raporu almayı unuttum unutmadaydim fotoraf paylasirdim ama
Merak etmeyin içinizi ferah tutun tanıdığıma demişti yani kesin down sendromu kadının psikolojisini bozdular resmen çocuk şuan 3 4 yaşında bakmaya kiyamazsin size de merak etmeyin dediyse hiç bişi yoktur rahat olun sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah Allah size bağışlasın
Amin inşallah herşey Allah’tan rabbim herkesin bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
şükürler olsun str de soktuğum yok kendimi ama acaba nasıl ilerliyor bu süreç onu merak ediyorum ne yapılması gerekiyor bilmediğimden danisiyorum
Hiç bilmiyorum onu zaten doktor yönlendiricek Allah yardımcıniz sun inşallah
Ne kadarlık bir risk mesela benim de riskli çıktı hiç bir şey yapmadim
Valla doktor bişi demedi kağıt elimde ama anlamıyorum pek isterseniz fotoraf paylasabilirim
Gökhan erdil var hoca instadan bakın iki tarama için ne diyor yüzdelik doğruluk payı için kendini üzmeye değmez burdan link atamadım videosunun sayfasında var yolda giderken direğin kafana düşme olasılığıyla aynı
Yok yok ya çok şükür gerçekten icim rahat kendi doktorumda aynısını söyledi ama sanırım benim testte yaştan dolayı yüksek çıkmış yaşım 38
Canım evet yaştan olabilir çok şükür takma sen annesi sağlıkla kucağına al inşallah amin
Amin inşallah rabbim.herkesi sağlıkla kavuştursun inşallah
Nipt ( genetik test )yaptirmayi dusunebilirsiniz genelde ozelde yaptiriliyor ben ozelde yaptirdim ama sanirim devlet hastaneleri de yapmaya basladi bir arastirin isterseniz
Aynısını bana da dediler devlet hastanesinde bende çok düşük risk varmış ama öyle bi söylediler ki bana E siz bu çocuğa down sendromlu olsa bakar mısınız üsluba bakar mısınız tanıdığım ebe arkadaşım vardı ona attım çok düşük risk çıkmış bana da aynısını söylediler falan dedi devlet hastanesindeki doktorlar en kötüsünü söylüyor nedense
Yani sadece bj ihtimal benim de riskli çıktı karnından sıvı alıp bakalım dediler kabul etmedim sonuç ne olursa Allah vermiş kabulum ama içim rahat detaylı ultrason da ense kalınlığı burun kemiği kalbi güzel dedi bi sıkıntı yok görünmüyor dedi doktor
Allah evlatlarımızi sağlıkla bize kavuştursun inşallah