Kizlar geçen yıl bu aylarda sezeryan oldum ve bu ay yine sezeryan olucam iki yıl üst üste sezeryan olan var mı acaba yardımcı olur musunuz 18 sezeryan zaman geldikçe korkuyorum sıkıntı olur mu sizce lütfen yardım
Ben oldum canım oglumu dogurdum 40 ım çıktı sonra hamile kaldım kızım oldu kızımı 7 aylık dogurdum kısacası 7 ay arayla iki sezeryan oldum kızım şimdi 5 aylık oglum 1 yaşında
Allah bağışlasın. Beni korkutan çok oldu ya
Ay bende öyle 10 aylık oğlum var 30+4 haftalık hamileyim şimdilik her şey normal 2 ay bile kalmadı bakalım inşallah iyi olur çok korkuyorum bende
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Korkulcak hiç bişi yok çevre bana da söledi hiç bişide olmadı takma canı veren allah
Maşallah zor olmuyor mu? Bende 2.ye hamileyim bebeğim doğduğunda diğer bebeğim 1.5 yaşında anca olacak öğrendiğimden beri ağlıyorum nasıl bakıcam diye ilk öocuğum kolikti 3 ay kafayı yedim şimdide asla uyumaz ne gece ne gündüz doğduğunddan beri böylw gündüz uykularo max 22 dk bazem 8 dk bile uyuyor napıcam 2 bebekle bilmiyorum
Sağolasın ya
Benim de ilk kızım bu ayın 31 i 1 yaşında olacak ve bu ayın 18 i ikinci kızımı kucağıma alicam . Biz de uyku probleminden çok cektik geceleri sabaha kadar oturup sabah akşama kadar uyuyorduk inşallah ikinci bebeğim öyle olmaz ama kolige bir çare bulmuştum çok şükür kayın validem zamanında kolik olan bebeklerine dere otu tohumundan 5-6 tane kaynatıp onun suyundan bir iki çay kaşığı bebeğe iciriyorlarmis ben de denedim gerçekten işe yaradı Allah razı olsun benden sonra ablam doğum yaptı ona da aynı şeyi dedim yaptı ve hiç gaz sancilari cekmediler . Sizde deneyin isterseniz belki size de bir faydası dokunur
Birsey soracam yanliş anlamayin lutfen zor degil mi ? Siz nasilsiniz peki nasil baş ediyorsunuz iki bebekle .Benim aklim cikiyor hamile kalacam diye. Nasip eden rabbim ama. Bazen esime diyorum biz ne yaşadik. Hatta esim bugün bile dedim senin doğum yapabilecegine zerre inancım yoktu diye. Biz ikici hir bebeyi kaldıramayan yaa.
Hehe bende aynı soruyu sordum kendisine gerçekten bende ilk çocuktan sonra asla dedim bir daha hayatta yapmam hem hamileliğim çok zordu kanamalar bilinç kaybı iğneler haplar hem çocuğum kolikti ama korunduğum halde hamile kaldım şimdi her gün ağlıyorum nasıl bakıcam diye benide aydınlatsın vallahi nası zor oluyor
Valla benim açımdan zor yaa ikisinin arasında 7 ay var bazen artık oturup aglıyorum isyan edecek duruma geliyorum sonra bi bakıyorum o gülüşleri kokuları beni ayakta tutuyor zor ama çokta güzel
Allah yardımcınız olsun ben tek çocukla şuan bile bazen isyan ediyorum ağlıyorum uykusuz kaldığım için bebeğim asla uyuyan bebek değil ne gece uykumuz var ne gündüz 2.çocuğum inşallah uyku nedir bilen bir bebek olur
Dereotu bebeklerde uyku ilacı görevi görüyor o yüzden siz rahatladığını düşünmüş olabilir misiniz? Sab simplex diye eczaneden damla almıştım bebeğime eczacının dediği damla kadar verdim bebeğim o gece hiç uyanmadı uzun uzun uyudu ben terslik olduğunu anladım dr demişti içinde dereotu var bebeklerde uyku yapaar fazla kullanılmaması gerekiyor diye bidahada vermedim masajlar duşlar öyle takıldık kolik olan bebeğe hiçbişey fayda etmiyor ilaç olarak diyorum onun bi xamanı var o zaman dolduğunda bıçak gibi kesiliyor
Ben o damlayi kullandim. Bizimki bana misin demedi. Yeni yeni uykusu duzene giriyor. Cok sukur gece 3 kere agliyor
Yok ben doktoruma da danıştım tabiki ki uyuyan bir bebek değildi bebeğim sadece ağlaması ve huzursuzluğu onun sayesinde dinmisti