Doğumum yakın annem gelicek kız kardeşimde gelmek istiyor ama iki çocuğu aşırı huysuz sürekli kavga dövüş bir dk bile yerlerinde durmuyorlar eşimde kardeşin gelmesin nasıl durdurucaz onları diyor bizim balkon çok emniyetsiz en üst katta oturuyoruz eşim birşey olursa napicaz diyo haklı böyle dusunmesinde sonra gelsin diyor. bende söyleyemem dedim gelmeyin diye dedim eşimle tartıştık anneme daha once söyledim oda söyleme sana küser dedi napicagimi hiç bilmiyorum
Bence annen konusabilir engel olablr sen soylemisssn gbi deil de kendi fikri olarak sen gelme ben gidicem ztn senin cocuklar durmaz zorlanirsn sonra gelirsin vs diye kizina engel olabilir. Ona küsmez sonucta. Balkonlari tehlikeli cocuklara vs oyle kendi fikri gbi soylesin.
Dolaylı yoldan söyledim balkon sakat diye inşallah çocuklar durur dedim de yok bişey demedi normal çocuk olsalar bişey demez insanda yok normal değiller başıma gelicekleri biliyorum bı yandanda kardeşinin evi gelmek istiyor diyorum bı yandanda eşime hak veriyorum valla napicagimi bilmiyorum ben olsam kirilmam böyle şeylere bilirim çünkü çocuklarımı
Eşiniz haklı, balkonun riski bir yana yenidogan olan eve çoluk çocuk gitmek çok mantıksız. Bunu da annenize söyleyerek en güzelini yapmışsınız ama büyüklerin de çekip çevirme görevini yerine getirmek dururken mıymıylanması çok rahatsız edici ya. Ne demek küser. Yeni doğum yapacak bir kadının stresinden daha mı önemli bunun söylenmesi. Böyle aşırı kızcı oğulcu analara sinirleniyorum kusura bakmayın
Eşimde sadece annen gelsin diyor ablam sonra gelsin diyor zaten doğum vs derken eşimin mahkemeside var çok önemli eşimde endişe etmek istemiyorum bı yandan bebek senin sağlığın bı yandan mahkeme bide onlar gelirse sorumlulukları bizde diyor kafam nasıl rahat olacak diyor haklı ki bende endişeliyim herşeye eşimde niye insanlar bu zamanda bile bile bizi zor duruma düşürmeye çalışıyorlar diyo belki kendince yardım etmek istiyordur ama yardımdan çok bizi yipraticak diyor moralim aşırı bozuk niye böyle oluyor niye zor durumda kalıyoruz niye kimse kimseyi anlamaya çalışmıyor bilmiyorum eşimde madem o kadar gelmek istiyorsa çocukları bir haftaligina gorumcelerinden birine bıraksın diyor yada sonra gelsin diyor adama bişey diyemiyorum ki gercektende haklı
Hiç abartı değil, çocuklu misafir başlı başına kolay birşey değil ki zaten. Adı üstünde çocuk. Bu kadar stresi yaşamak yerine söyleyin bence, siz söyleyemiyorsanız annenize ısrarcı olun o söylesin. Durduk yere eşiniz de siz de stres yaşıyorsunuz, ortada ciddi bir konu yokken.
Uyku tutmadı beni uyuyamadım düşünmekten
Bence annenize anlatın endişenizi o söylesin kızım bebek yeni doğacak ya risk olmasın hastalık falan bulaşır sizde sonraki hafta gelin falan desin . O konuşursa alınmaz da siz derseniz yapısı da müsaitse alınabilir . Allah kolaylık versin
Valla bacım küsen küssün. Şöyle düşün geldiğinde rahatsız olmanmı iyi yoksa küsmesi mi iyi nasılsa sonra barışır kan davası olmaz ya . Azcık hazırcevap ol boşver o küser bu küser geçmiyo
Senin surecini zorlaştıracaksa kesinlikle gelmesin canim yani başlarına birsey gelse kimseye hesap veremezsin 4 gorumcem var benimde acik acik istemediğimi soyledim doguma sadece annem ve kayınvalidem gelecek kimseyi gorup kaldirip stres olamam sende hic esinle tartisma kuzum cok hakli sag salim alalim bebeklerimizi kucağımıza
Benim de annem çok rahatsiz ve dogum sinrasi yardimi olacagni dusunmuyorum mesela o yuzden guzellikle gelme dedim ama biraz uzuldu ama suan gercekten hani esim hem benle hem annemle ugrassin istemiyorm toparlanayim 1 hafta sonra gel dedim yapacak bisi yok sezeryan olcam destege ihtoyacim varken h8c yardimi dokunmayacak birini bile bile istemem yani ilk dpgumumda cagirdim annemi esim benle ugrasmayi birakto annemle ilgilenmeye baslamsti bu durumu bi daha yasamak istemem kay8nvalidemde ayni sekilde baska bi turlu esimle yeteriz birbirimize kendimi düsünmek zorundaym cok zorl bi surec