26 haftalık hamileyim İdrarında protein çıktı gebelik zehirlenmesi şüphem var. Bu süreçte neler yemeliyim ? Hayvasal protein alabilr miyim ?
Yumurta yeme canım bendede sonlara doğru çıktı hasdanede yatış verdiler bol bol su iç
Tuzlu yemek olmasın yumurta protein zaten idrarda çıkan proteinle bi alakası yok sadece tuzlu yemek olmasın bende ilkinde geçirdim tansiyon takibi olsun yeterli yumurta bebeğe vitamin vetiyo kilo veriyo doktor gözetimindeyim doktorlar söylüyo
Canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun benim ilk gebeliğimde preaklemsi başladı yani gebelik zehirlenmesi öncelikle hayatından tuzu çıkar tansiyonlarını takip et ayaklarında ellerinde yüzünde ödem olup olmadığını kontrol et gün içerisinde sürekli sol tarafına yat dinlen bel ağrın varsa veya kasık ağrın varsa ayağın altına yastık koy dinlen protein artması veya azalması durumu için sürekli acilde kan ver idrar ve kan tahlili yumurta zaten senin bebeğini protein veriyor idrarda çıkan protein ve bir alakası yok protein yumurtadan aldığın zaman bebeğin de besleniyor proteinli yemekleri yemeye devam et süt yumurta peynir gibi stresten uzak dur kalabalık ortamlara fazla girme kötü şeyler düşünme boş kaldığın zaman bol bol duanı aç dinle benim ilk gebeliğimde geç fark edildi maalesef ki kötü sonuçlarla karşılaştım şu an tekrardan hamileyim ve takibe altındayım içini ferah tut Allah büyük