İdrar yolu enfeksiyonu

Merhaba kızları iyi akşamlar bende 2-3 aydır idrar yolu enfeksiyonu var bir sürü ilaç antibiyotik kullandım bir çok doktora gittim azalma oluyor ama tam anlamıyla geçiremiyorun bebek istiyorz bu durumda engel oluyor sizde böyle bir şey yaşayan oldu mu nasıl geçer bu enfeksiyon.

1 Beğeni

Canım mutlaka iyi bir doktora git tuvalet temizliğine iç çamaşırı temizliğine dikkat et gerekirse iç çamaşırları yüksek ısıda utulemeyi tercih ediyorlar ve günde 2 litreden fazla su iç zaten yaz ayındayız içtiğimiz suyun yarısi ter yarisi idrarla gidiyor Su idrar yollarini temizliyor mutlaka doktorunda soylemistir

1 Beğeni

Arkadasin soylediklerine katiliyorum hatta suyu 3ltri ic icebiliyorsan. Bide nioli yaği var cok faydasini goren var bir arastir kullan istersen

1 Beğeni

Canım yanma kaşıntı koku var mı varsa iyi bir Dr görünmen gerek ama yoksa korkma bebekte de sıkıntı yok ise stres yapma her hamilede gözüküyor enfeksiyon ben doğum yapana kadar vardı Dr bebekte bir problem yok sende kaşıntı koku yanma var mı dedi yok dedim oda hiç problem yapma ama gene tek kullanımlık şaşe ilaç verdi gece içtim bir ay temiz çıktı test bir ay sonra kültür de tekrar enfeksiyon cikti

Tek çare bol su iç ve idrarını tutma tutarsan daha kötü olur

Herhangi bir akıntı koku yok beni rahatsız eden bir durumda yok önceleri vardı ilk ilaç kullandigimda kesildi şikayetlerim temizliğine ekstra dikkat eden bir insanım ama ben anlamadım doktor hala idrar yolu enfeksiyonu var diyor bu 3. Doktorum

Kaşınma var mı genital bölgede

Hayır yok

Nioli yağı var çamaşırına damlatıyorsun bir araştır istersen çevremde çok kullanıp memnun kalan var aktarlarda bulabilirsin

Teşekkürler :smiling_face:

Bende enfeksiyonun alası var niye engel oluyormuş ben içiyorum onumuzdeki hafta gene çıkıyor şuan afedersin oram yanıyor ağrıdan 35 haftalık oldum ilk hamilelikten beri var bende enfeskiyon hemde kültür enfeksiyon

Vallahi ilk aylarinda hiçbir belirti bişi yoktu bende şaşırıyodum ne zaman ki 20 haftayı geçti bı kaşıntı bı yara bı acı valla ne verse de geçmiyor

Geçmiş olsun canım çok zor ya

Ay valla çok zor

Canım bende de aynı sorun vardı ben en son çareyi iç çamaşırıma ütüleyip temiz bir bez koyuyorum günlük değiştiriyorum onu da bu şekilde enfeksiyonum gitti bu en son kontrolumde idrar testim temiz çıktı istersen deneyebilirsin

1 Beğeni

Bende de var enfeksiyon haftam küçük olduğu için ilaç da vermiyorlar. Erken doğuma neden oluyomus enfeksiyon. Birde benim enfeksiyon kanamaya sebep oldu düşük tehlikem oldu. Bol su iç bence en etkili o, birde o bölgeyi temiz ve kuru tut

1 Beğeni

Deneyeyim canım çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım dikkat et

1 Beğeni