İdrar yolu enfeksiyonu

Kızlar ısrar yolu enfeksiyonu yapısmıs durumda bana ılk hamıle kaldıgımdada gebelıkten haberım yokken bır basladı antıbıyotık verdiler bılmedıklerı ıcın sımdı bıraz gecıyor baslıyor sureklı gece ıcın bır toz verıyorlar gecıyor ılı hafta sonra gene başlıyor ama o kadar kotu canım yanıyorkı cocuk ıcerde hareket ettıkce Sanko elıne bıcak alıp sırterek gecıyor zaten hep asada bebek kasıklarımda yukarıya çıkmadı cok kotu acı verıcı ne otura bıluyorum ne egıle bılıyorum nasıl gecer bu ılacsız hastaneye gtmekten bıktım

Aynı şeyden bende çekiyorum sürekli antibiyotik ve fitil alıyorum, bugün eczacı bir kadına sordum bu niye geçmiyor diye kadın "geçmez ki dedi bende de var dedi, soğuk su içme, şekerli gıdalardan uzak dur, pamuklu iç çamaşır giy onları ütüle anca hafifler dedi " böbreklere kadar çıkıyormuş bu illet ben de mahvoldum.

Evet berbat bır durum karnım asaya duscek gıbı agrıyor acıyor karnımın ıcı 7 bucuk aydır hep bole ılı hafta gecıyor yıne anlamadım gttı benim üst bacak kemıklerımı bıle sızlatıyor valla ALLAH yardımcımız olsun

Benimde ilk gebeliğim ve gebeliğimin 2. Ayına kadar idrar yolu enfeksiyonu devam etti doktora gittim antibiyotik,toz,ilaç ne varsa yazdılar ama geçmedi bir türlü 4. Ayimdayim şu an 3 aydır devamlı ve sürekli bol bol su içiyorum çok şükür geçti gitti doktorlar idrar yolu enfeksiyonu için çok su içmeyi öneriyorlar bende de böyle geçti kurtuldum çok şükür bol bol su tüketin eminim kendiliğinden gider.

Insallah bende içiyorum ama son aylarda kotu oluyor zaten lavobadan cıkamıyorsun bırde sureklı su yarabbim lavoboya yatak acıcam artık gece yarım saatte bir uyanıp gtmek ölümmm​:rofl::rofl::rofl:

Moralim bozuktu yanıtını görünce gülmeye başladım ne diyorlar :grin: beni güldürdün ya Allah’ta seni güldürsün diye teşekkür ederim gerçekten biraz olsa moralim yerine. :cherry_blossom:

Rica ederim ALLAH hepımızı guldursun ınsallah :pray::rofl: Ama gercekten bu dogru oleyım yanı Çin işgencesı gıbı bısey son aylarda sende gorursun :rofl::rofl::rofl: gercı benim nasıl bıseyse bu cocuk hıc yukarıya cıkmadı hep asadaydım hamılelıgım boyunca boyleydı ılk oglum da hıcc bır rahatsızlık yoktu bu kızda Boyle ama asada biraz egılsem dogucak Sankı

Valla canım instagramda doktor mfk var onun takviyesi var innozpro kullananlar memnun. Şans ver derim

İdrar yolu enfeksiyonu için kaç defa ilaç kullanmıştım fayda etmemişti. Ebenin tavsiyesiyle dut kürü yapıp içiyordum. Ayrıca iç çamaşırlarımı ütüleyip nioli yağı damlatıyordum. Bunları uygulayarak geçmişti.

Denerım gercekten sıkıntı ve acı veren bısey gercekten

Sirkeli suyla yıkayın iyi gelecektir eminim gün içinde çamaşır değiştirmek birde iç çamaşırlarıni bol buharla ütüleyip giyin birde iç çamaşırlarınızı tek yıkayın makiniye bı kaç damla nioli yağın atın iç çamaşırlarınız yıkanırken ayrıca giyerken iç çamaşırınıza damlatıp giyebilirisniz iyi gelecektir

Benim ki 2 aylık süreçti hamileliğimin 2. Ayına kadar bol bol su içtim işe yaradı gerçekten ne kadar ilaç kullandiysam boş çok kötüydü ağrısı sık sık tuvalete gidip gelmesi herşeyi baktım ilaçla geçecek birşey değil ilaç içmeyi bıraktım bol bol su içmeye başladım su içmeye başladığımdan beri enfeksiyon tamamen gitti benden nasıl gittiğini bile fark etmedim Doktorlar bile enfeksiyon için bol bol su içmeyi öneriyor ve gerçekten işe yarıyor. :smiling_face:

Ayni sekilde bende de bekarken böyle sorunlarim yoktu evlendigimden beri geçmek bilmiyor simdi hamileyim iyice artti kullanmadığım sey kalmadi ic çamaşırimi sık sık degistiriyorum temizligime önem veriyorum bana misin demiyor dut kuru hamilelikte kullanılır mi ki

Dut kürü gebelikteyken mi onermisti size gebeyim kullansam sorun olur mu ki

Evet gebelikte sık içiyordum. Şuanda sütümü arttırmak için bazen içiyorum. Doktora da danışmıştım. Zararı yok. Ama fazla içildiğinde ishal yapabilir