İdrar yolu enfeksiyonu

İdrar yolu enfeksiyonu için önerebileceğiniz birley var mı kızlar ilaç dışında !

Bol bol ilik su icin ayaklarinizi sicak tutun :face_holding_back_tears: ben de ayni dertleyim :sob: idrarinizi tutmayin bir de taharetten sonra iyice kurulayin :face_holding_back_tears:

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Göğüs pompası gerekli mi

Beyaz dut kaynatıp suyunu içmek çok faydalıymış enfeksiyon hastalıkları için bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı acile gittim hemen antibiyotik yazdilar ama daha 2 aylik hamileyim yakin bir aile hekimi komşumuz var ilk üç ay antibiyotik kullanimi tehlikeli demişti o yüzden dut kürünü deniycem

Yanlis konuya paylasmissin bacim​:see_no_evil::kissing_heart:

1 Beğeni

Bazi bitkisel yollarda tehlikeli olabilir doktorunuza once bir danisin derim :face_holding_back_tears:

Bende ne yapıcam bilemedim gece çok kasık ve bel ağrısı yasadım çok korkan biriyim birşey mi oldu diye korkup acile gittim tekrar 2. gittigim doktor telaş yapma aşırı bir enfeksiyon görünmüyor rahimde büyüme olduğu içinde zaman zaman ağrı yaşarsın dedi. Sonra az enfeksiyon oldugu icin antibiyotik kullanmasam diye düşündüm kendi doktoruma da randevum 20sine çok zormuş gerçekten insan evham yapıyor iyi mi hersey yolunda mi diye

1 Beğeni

Az enfeksiyonun buyumemesi icin bol bol su icin dinlenin ayaklarinizi sicak tutun derim bende de durum ayni hatta doktor en son cok ilacta iyi degil kullanirmisin kullanmaz misin diye bir de bana sordu cunku surekli tekrarladı siz yazin dedim mesela sadece gece yataken ictim bol su tuketmeye idrarimi tutmamaya ve o boylgeyi taharetten sonra iyice kurulamaya gayrrt ediyorum. Ben hem ilactan hem de bitkilsel bir kur yapmaktan korkuyorum Allah korusun bazi kurlerde ilac kadar etkiliyor :face_holding_back_tears:

Aramizda ebe doktor ya da hemsire varsa aslinda cevap yazar ben de merak ediyorum bitkisel birseyler uygulana bilir mi mesela bu ara nioli yagini cok duyuyorum ama ilk 3 ay icin de dikkatli olunmasi da gerekiyormus :sob: nioli yagini merak ediyorum ben de o da iyi geliyor diyen var… ama hamilelikte olur mu bilemiyorum.:sob:

İnan yorumumu görmüyorum burdaki :rofl::rofl:

Konu birleştirme olmuş orda yorum çok garip