İdrar yolu enfeksiyonu ilacı

Arkadaşlar bana iki tane yazdı turuncu olanı daha önceden bilmiyorum ama beyaz olano uroday olanı ilk kez gördüm ve aldım daha önce kullanan var mı ikisi neden farklı aklımda şüphe oluştu sormak istedim

Bende de idrsr yolu enfeksiyonu cikti bana bir tane ürosin 3g verdi belki oranina gore degisiyor olabilir ilaclar canim

Ne bilim ilk kez gördüm ya endişe ettim biran hani doktor hataları da çok oluyor Allah muhafaza

Bende gece içtim nasıl anlicam geçtiğini ilaç tek içimlik doktora tekrar gitmem gerekiyor mu

Cok haklisin canim ama enfeksiyon Allah korusun bebege gecer doktoruna guvenmiyorsan baska bir doktora git muhakkak bende doktorumu degistirdim 15 mayista doktora gittim bana farkli birinin test sonuclarini vermis benimkilerinide baska birine vermis bana adivite testi yaptirman gerekiyor falan dedi degerlerin kotu dedi ve gittigim devlet hastanesi son anda test sonuclarinda farkli kisinin isim soy isminin yazdigini gordum hemen tekrar gittim bende sadece idrar yolu enfeksiyonu cikmis oysa ki ozur falan diledi doktor ama fark etmeseydim bilemiyorum ne olacak ti