Kızlar şuan hastanedeyim ve çok kötüyüm sabah kan verdim idrar yolu enfeksiyonum çok yüksek çıktı şuan doktor antibiyotik yazdı kullanmazsan ve daha da ilerlerse düşük yaparsın dedi antibiyotikte düşük yapar dedi ve ona rağmen yazdı ağlaya ağlaya serum takılıyorum şuan lütfen bilgisi olan biseyler yazsın
Antibiyotik de düşük yapar diyip nasıl bir psikolojiye sokuyorlar insanı yaa. Bazen bu doktorları anlayamıyorum
Çok geçmiş olsun arkadaşım, umarım kötü bir şey olmadan atlatırsın
Cenım ben 1 ocakta kanamam oldu idrar yolu enfeksiyonu çıktı tahlilimde kum döküyomuşum düşük tehlikem var bana iğne yaptı doktorum acil gittik hastaneye iğne kanamayı kesti vajinal fitil verdi vitamin verdi evde istirahat ediyorum ağır bişey kaldırma eğilme veya uzanma çok dikkatli yatıp kalk
@NURAN inşallah teşekkür ederim
@İremnur Benim kanamam yok çok şükür bakalım Allahtan gelenin önüne geçilmez ilacı aldım kullanacağım teşekkür ederim
Normalde bende de vardı hastaneye gittim hastanede bana uygun antibiyotik verildi ve ona uygun serum takıldı size neden böyle bi yaklaşımda bulunmuşlar anlayamadım
Benimde idrar yolumda enfeksiyon ciktı ama yani size yaklaşımı farklı olmuş doktorun çok gecmis olsun insallah güzel şeylerle sonuclanır
@Didem.Nursema Bilmiyorum inanın doktorun dediği direk hapı kullanırsan da düşük yaparsın kullanmazsanda düşük yaparsın oldu ben şok oldum zaten serum takıldım hapı aldım kullansam mı bilmiyorum ağrım çok var
@Cananevleksiz Çok teşekkür ederim inşallah bir sorun olmaz antibiyotik hap kullandınız mı siz peki enfeksiyon için
Hayır vermediler önermiyoruz şuan dediler acile gittmiştim sadece agrim vardı agri kesici prol yaptılar iyi geldi eve gittim sonra agrın olursada gel demislerdi çok şükur şuan yok agrılarım
@Cananevleksiz Bana verdi antibiyotik hap ve serumda takıldım yeni geldim ama hâlâ ağrım var iyi değilim
Bilmiyorum valla sizin ki baya bir yüksek heralde enfeksiyonunuz
@aralıkannesi insallah diner agrilariniz
@Cananevleksiz Evet baya yüksek olduğunu söyledi doktor
@Cananevleksiz inşallah çok teşekkür ederim
Ben de fitil kullanmıştım bol su için iç çamaşırınizi sık sık degişin Allah in izniyle hiçbir şey olmaz içinizi ferah tutun imkanınız varsa farklı bir doktora da muayene olun üslup çok önemli özellikle böyle hassas bir dönemde
Hamilileğim ilk aylarında bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı.İlk başta tek doz suda eritme antibiyotik kullandım.Onla gecmeyince piyoseptyl antibiyotik hap kullandım.Onla geçti.Zaten gebelik döneminde en sık karşılaşılan bı durum enfeksiyon.Ben ayriyetten kızılcık suyu,dut kurusu kaynattim içtim.İdrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyormuş.Doktorun yaklaşımı çok saçma.İnsanin psikolojisini nasıl bozuyorlar hey Allahım.
@Tuğçee Bol su içmeye çalışıyorum iç çamaşırı temizligine de dikkat ediyorum farklı temizliğe de dikkat ediyorum inanın şuan oturduğum yerde tek bir kadın doğum doktoru var başka yok ne yapacağımı bilmiyorum hap var içsem mi icmesem mi bilmiyorum ağrım hâlâ devam ediyor
@Begüş dut kurusu geçiyor mu peki bende var şuan yapabilirim