- Trimestere girmeden her şeyi yaşadım diyordum şimdide idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Benim sorunlarım bitmiyor.
Doktorumla konuştum monurol saşe kullanmamı söyledi. Daha önce kullanan var mı birazdan eczaneden gidip alacam.
Gecmis olsun oluyo malesef boyle seyler bende kullandim iyi geldi skntim kalmadi bide doktorum bol su icmemi tursu zeytin domates bunlari bi sure yememe mi soyledi dikkat ettim cok sukur cabucak gecdi
Ben daha dun kullandim, hatta 2 ay öncede kullanmıştım cok sik enfeksiyon oluyorum ben. Ilaci icince 3 saat wc yok canim eczaneci yine soyler zaten
Teşekkür ederim. Turşu zeytin domates yememek neden anlamadım ne zararı varmış ki
Evet eczacı söyledi yatmadan 1 saat önce su içmeyi bırak ilacı içmeden önce de wc ye git sonra ilacı iç ve sabaha kadar wc ye gitmemeye çalış dedi ne kadar uzun süre gitmezsen o kadar etkili olur dedi. En az 4 5 saat dedi
Bana 3 saat dedi ama 2 saat anca dayanabildim
Gecmis olsun canim. Bende küçüklükten beri idrar yollu enf var. 23 haftayiz uc kere idrar yollu enf gecirdim. Bugun bile ayni şişeyi bana verdiler. Bende tekrar ediyor ne yazik ki.
Asitli oldugundan sanirim tetikliyo enfeksiyonu
Anladım o yüzden uyumadan hemen önce için diyorlar. Tam uykuya dalmadan yatakta içip uyusan bende daha fazla dayanabilirsin
Teşekkür ederim. İnşallah ilaç iyi gelir tekrarlamaz sanada geçmiş olsun
Anladım canım teşekkür ederim
Rica ederim canim insallah atlatirsiniz
Sik idarari gelen birisi uyku uyaniklik hali fark etmez
Insallah yaa
Doğrudur bişey diyemem o zaman
Bana da bugün bu ilacı verdi benimki de hiç geçmiyor enfeksiyonum 10 haftalık hamileyim bende
Ben kullandım canım onu gece yatmadan önce idrarını yap sonra o şişeyi bir su bardağına döküp karıştırıp iç ve sabaha kadar idrara çıkmaman gerekiyor içindeki iltihap enfeksiyon her neyse işte onu atman için onun dışında bol bol su iç zaten hamilelikte olabilecek bir şey bu her hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor bende de çok yüksek çıkmıştı doktorum her ihtimale karşı senin kullandığın ilacı vermişti bana daha sonra tekrar aile hekimim idrar kültürü testtir idrar testi yaptı onda tekrardan çıktı ve bana dediği tek kelime Leyla yanmam var mı idrar yaparken koku var mı akıntında yoğun akıntım var mı bende hiçbir yok dedim o zaman problem yok dedi zaten kendi doktorum da bebeği de muayene etmişti bebek dedi bir problem olmadığı için sorun yok dedi
Benim doktorum da bugün kullan bir hafta sonra bir daha kullan daha sonra idrar kültürü yapacaz dedi. Benimde bir şikayetim yok sadece akıntı var o da hep vardı şu zamana kadar da enfeksiyon çıkmamıştı hiç. Bakalım ilacı uyumadan içecem inşallah sabaha kadar wc ye çıkmam da işe yarar
Şifa olsun
Size de şifa olsun inşallah 🩷